Jul...

Julafton firades i Stockhom ute på Ekerö med Anders kusiner, mysigt, men inte som vanligt =) Juldagen har spenderats i en bil å nu é det jul på Ekbacken med Danne å Stig så dom oxå får vara med. Imorron é det dags flr Hallagården julfirande med syskonen Olofsson med respektive! Mycket mys blir det!

Lillejulafton...

Jag har brutit en 21-årig tradition; jag é i Sthlm för tillfället. alltså, jag firar inte lillejul hos Engbloms. Känns lite konstigt men ändå helt oki, var dock tvungen att ringa till mamma å höra hur allt gått. =) Melwin å Tuva hade varit jätteduktiga å Melwin hade tydligen gjort en hel låda med marsinpangrejor varav 8 (!!!) snögubbar... För oss inbitna julfirare é det svårt att bryta jultraditioner...

Hoppas på Kalle Anka i morron...

Stora fikardagen!

Lite skola i morse, sen besök å lite fika hos Anders farmor, hem slå in lite julklappar, vila lite å nu iväg å fika med Hella =)

ikväll é det kontraktsskrivning i Bjärred å Bonde =)

Vad händer?

Jag vaknar av att sängen skakar, jag å Anders sitter i sängen å tittar på varandra samtidigt som Jacko å Nelly flyger runt i buren å é vettskrämda. Har ju vaknat skönare än av ett jordskalv!

Idag é det skola, hoppas säga hej till Anna, hon skulle visst hålla en föreläsning...


Hur gick detta till?

Har varit ute å sprungit 8 (!!!) km ikväll med Anders, Hansson å Krille, vet inte hur jag pallade detta men nu é jag här å snart i säng, väldigt nöjd!

Ikväll...

Ikväll kommer mamma å pappa hit på lite julmys, har gjort var sin räkamcka å lite annat gott! Ska bli kul!

Igår var det julbord med Anders jobb, mycket trevlig tillställning. Julbord och show med Fredrik Kempe på Glasklart i Malmö.
Idag vakande vi ganska sent, men har hunnit med å städa å cykla till City Gross =) Cykla en runda borde man göra oftare!

Mina tankar é hos er!

Kopia...

Jag måste bara kopiera från Jills systers blogg, så himla klockrent å jag skrattade nästan så jag började gråta!;

"Trotsåldern har drabbat mitt syskonbarn. Hon som har stoppat stenar i näsan så läkaren var tvungen att söva ner henne, petat tops i örat så hon fått åka in på akuten, och hon som alltid klättrar högst och är vildast och oräddast av alla barn jag känner.

Det senaste:
Tuva åker in på sitt rum efter att hon gjort något bus.
Tuva svarar att det gör inget för hon ÄLSKAR sitt rum.

Tuva får inte sin chokladkalender efter att hon gjort något bus.
Tuva svarar att det gör inget för hon tyckte ändå chokladen var äcklig."

Detta é sant, har kollat med Jill! *haha*


Glädje på Råbygatan

Tittar jag ut genom fönstret ser jag att det snöar - MYSIGT
Jag har fixat en del julklappar idag - SKÖNT
Vi får ca 1000 kr billigare hyra i Bjärred - UNDERBART

GLÄDJE PÅ RÅBYGATAN!

Jobb...

Ska jobba på Pilängen i morron, tyvärr inte den avdelningen jag var på under min praktik men jag hoppas det går bra ändå, ska bli kul att komma ut i verkligenheten å + att tjäna lite pengar =)

I eftermiddag blir det nog en runda på stan å lite på marknaden som ska vara nere vid domkyrkan, ska bli mysigt!





På Malin & Annas 25-årsfest... FINT!

Träning å julbak...

Idag hoppas jag é dagen som ska få mig tillbaka till träningen (igen...) har varit på gerdahallen å det e´ju himla skönt! varför fattar jag inte det när jag stannar hemma å bara slötittar på tv?!?!?!?!?

jaja, nu é jag igång med att baka lussekatter, luktar väldigt gott, nu ska det jäsas å sen ska det knådas å sen ska det jäsas å sen ska det göras "katter" å sen ska det jäsas, ja det tar lång tid att baka lussekatter, tur att jag har den tiden =)
får se om jag hoppar på att göra pepparkakskola sen, hade ju varit himla gott det oxå, lite av en ny julfavorit för mig!

nu skiner solen, HALLELULJA!

Vad kul det é när man blir "nykär" i en vän som har funnits hela tiden...

Man blir aldrig för gammal för att titta på julkalendern...

Ute å promenaerat en runda på Lunds gator nu, men morgonpromenaden é inte detsamma utan Sara, var på ngt vis roligare när man var två =)

Igår var det fortsättning på föreläsnigar å praktiken é slut, känns helt oki, man får ju gå vidare å lära sig en massa nytt, igår tittade vi på Lennart nilssona film "Kärlekens mirakel", väldigt häftig men ändå lite otäck, vet inte om jag skulle kollat på den när jag var gravid precis...

Igår pratade jag med Jenny i telefon, riktigt roligt! saknar dig tejen! ska upp å sova på hotell majvivgatan på fredag, ska bli så himla mysigt!

nähä, nu ska jag kolla ngt avsnitt julkalendern å sen laga lite pastasallad, kanske hinner jag städa innan skolan oxå, men jag tvivlar ju på det :P

Torsdag 4/12

ska iväg på seminarium kl 13, sådär laddad kan jag ju avslöja! varför ha uppgifter under praktiken? låt oss njuta av praktiken å låt oss lära oss så mycket som möjligt där! menmen, jag å Pontus hoppas ju givetvis på att bli godkända. Ska bli kul å träffa lite klasskompisar igen =)

igår blev jag färdig med min halsduk som jag har stickat *wehoo*. nu ska jag sticka en till Malin, hoppas det blir bra, ska köpa garn i morron så jag kan sätta igång direkt! himla mysigt att sticka måste jag säga.
ïgår kväll var jag hos Malin å pysslade julkort! många blev fina å det var kul att pyssla med Malin! man får lite inspiration när man sitter tillsammans! tack för alla grejor jag fick "låna"!!!

nähä, nu måste jag fräscha till mig lite innan skoldags! på söndag é min praktik slut, känns lite tråkigt! men en sak vet jag; det var tur att jag slutade lärarutbildningen å hoppade på sjuksköterskeutbildningen i stället, gud vad jag tycker detta é intressant!!!

"Tända ljus i alla förnster, tända ljus i gran och på bord..."


1:a advent...

Första advent firades med lite av julpyntet framme, bla med en av farfars gamla dukar på bordet. mycket mysigt har det blivit i vår lilla etta...
Jag och Elin var å sjöng i norra vram i går, gick ganska bra, vilken tur att jag frågade om Elin ville vara med, TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN!
 sen på kvällen var det kalasdags hos Danne, god mat å trevligt sällskap!

Vi har fått lägenhet! vi har inte skrivit några papper å så, men vi ska få hyra den! Lägenheten ligger i Bjärred, med nära till havet. ca 50 kvadrat stort å med en dörr inne i lägenheten (förutom till toa), sicken lyx för mig å Anders! Längtar redan till flytt. Får väl passa på att njuta av att ha nära till allting ett litet tag till!

Nu ska jag på praktik, först möte med lärare från skolan å sen jobb till 22 ikväll, så jag lär ju vara ganska sleden ikväll! men jag trivs bra på min praktik å med min handledare!

Vindarna har vänt!

RSS 2.0