VC

Praktik på VC, vårdcentral nu. Första dagen idag och det här kommer nog bli bra. Får vänta och se vad det lider. Ska både hinnas med diabetes, sår, gamla, nyfödda, mammor och en del telefontid...

Varit ute och sprungit en runda ikväll, dock inte med min följeslagare Ebba utan ikväll fick jag med mig Anders. Jä*lar, vilket tempo vi höll... (enligt mig iaf...) Det lustiga var att efter halva tiden tänker jag; "Vilket jä*la tempo han håller!" och just då säger Anders; "Vilket jä*la tempo du håller!". Så det gick ganska bra, tempo första delen och motvind och lite mindre tempo sista delen men runt tog vi oss. 4,5 km blev det ikväll.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, lite tidigare morgnar nu än vad man är van vid som student men att börja 08.00 är det ingen som klagar på.

God natt!

Beroende

Jag har ett beroende, jag är tant = jag tror jag är beroende av att sticka. Iaf när jag kommit igång på något. Nu stickar jag på ett par vantar till mig själv. Vill ju bli klar så jag hinner använda dom i år.

Idag blev det en runda på stan med Elin, hittade en JÄTTFIN klänning. Får se om jag behåller den, isf ska den användas på Larssons bröllop. Ska fundera över helgen.

Ska sticka ngn rad till sen får det nog bli bingen...

Sol och Elin!

Solen skiner, helt underbart och det är varmt och skönt. Gäller att njuta idag, rykte om regn i morgon.

Var på Gildaskolan i Malmö i går och fick massage. Kan varmt rekommendera detta ställe. Eleverna på Gildaskolan tar hand om en för en billigare peng. Visst; man får inget eget rum utan ligger öppet i en stor sal med andra kunder men för mig som inte är särskilt pryd spelar det ingen roll. Helkroppsmassage i en timme, 240 kr! Skulle visst höja priset 1:a april med hela 40 kr... (Är ju fortfarande billigt.). Jag ska dit igen! Nästa gång blir det kanske ansiktsbehandling eller fotvård, får se.

Nu är lägenheten nystädad, oj vad det är skönt! Gjorde det direkt i morse så blev jag av med det tvånget. Tycker iofs inte det är så farligt att städa, men idag var det inget kul...

Snart bär det ner till stan för att träffa söta Elin. Det var längesedan sist och jag har saknat henne mycket!


Av med mössan, våren är här!

Ja, minsann och dag, den vi alla väntat på har äntligen knackat på och ser ut som att den är här för att stanna. VALKOMMEN VÅREN!

Ingen mössa, vårjacka och inga vinterkängor, underbart! Det har varit en fin vinter i år men visst är det väl skönt när det gås mot ljusare tider?

Sista dagen (förutom kompletteringar) i dag på denna kursen. Nästa vecka och fem veckor framåt är det praktik igen, ska bli jätteroligt. Ska vara på vårdcentral och med tanke på att jag har en liten idé om att bli distriktssköterska en dag ska det bli väldigt intressant och se om det är något för mig.

Seminarium idag, ensam med examinator. Gäller att hålla tummarna.
Inlämning av pedagogisk rapport, ska läsas igenom sen skickas in under eftermiddagen.
Träning kommer det förhoppningsvis bli idag, lite mer stickat och bland det viktigaste; jag ska få en av mina födelsepresenter av Anders idag. Vi ska åka till Malmö och få massage, SÅ UNDERBART!

Solens strålar värmer skönt!

 

Idre

En skön vecka i Idre har passerat. Hem kommer man med fina minnen. TACK MAMMA OCH PAPPA!




Lilla Viva.




Mys i sängen och ha det bra!




Ser verkligen ut som en familjebild men så är icke fallet. Bara söta Viva och vi. Tuva är den duktiga fotografen.




Dags för backen. Melwin fixar glasögonen.




Pistmaskin i Chocken. Ser ju inte så farligt brant ut men aldrig att jag skulle åka den backen. Ett stup!




Jag, Melwin och Matti i backen.




Tar mig en välbehövlig paus i "plumsande-i-snö-promenaden".




Anders ute i djup snö med backarna i väst i bakgrunden.




Sen var det dags för GB-cupen.




Först var det Melwins tur att swischa förbi portarna.




Tuva var precis lika duktig hon.




Vi andra stod och hejade för fullt...




... och pussades litegrann i bland.




Det blev bowling en kväll. Här är Anders och tuva.




Sista dagen åkte jag och Anders fjället runt på skoter.




På vägen hem säger mamma; "Hade ju varit kul om vi sett några renar." Ja, det fick hon äta upp, säkert 100 renar stod i skogen, vid vägen och på vägen några minuter senare.




Flugan tackar för en fin vecka med mamma, pappa, Anders, svägerska, bror och syskonbarn, TACK!


Hellas födelsedag!

Vad är det för en dag? Det är ingen vanlig dag för det är Hellas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!




Grattis min vän på din dag!


10/3

Seminarium idag - √

Löprunda. 5,5 km - √

God mat - √

Pluggat - √


Helt enkelt en helt oki dag! =)


7/3

En söndag i fixarens tecken, och mysets tecken. Tvätt och fortsatt renovering på schemat, ganska mysigt kan jag tycka. Bara en söndag hemma med Anders, MYS!
Nu är köket så när som på färdigmålat och tvätten är också snart klar, vem vet en promenad i eftermiddag eller slö i soffan??? Den som lever får se =)
En söndag i fixarens tecken, och mysets tecken. Tvätt och fortsatt renovering på schemat, ganska mysigt kan jag tycka. Bara en söndag hemma med Anders, MYS!
Nu är köket så när som på färdigmålat och tvätten är också klar, vem vet en promenad i eftermiddag eller slö i soffan??? Den som lever får se =)




Köket är färdigmålat, syns ingen större skillnad direkt, men vi ser den =)




Det traditionella söndagsbadet. Ser inte ut som Jacko tycker om det, men det gör han!




Goda, härliga smoothies till frukosten. Dom fina muggarna har vi fått av Martin och Ida.




MUMS!

On the road again!

Jaha, då var det dags för etapp två på vår renovering av lägenheten. Nu är det köket som gäller. Än så länge har vi tvättat väggar och tak och målat lister en gång. I helgen smäller det på riktigt. HÄRLIGT!

I eftermiddag kommer SyStErYsTeR och mamma ner. Ska bli mysigt, blir nog en runda på stan och sen får vi se vad som händer efter det...





Tvättning av vägg...

"Med boken i fikus"

Ja, ungefär så kryptiska är våra studieanvisningar till denna kursen. Men när man väl förstår dom är det faktiskt ganska intressant. Idag gjorde gruppen en observation på BVC i en föräldragrupp, och nu ska den analyseras och skrivas ner på papper. Kom igång bra idag och i morgon fortsätter vi. Jag har en bra grupp, goa tjejer allihopa!

Här hemma har köksbordet flyttats ut till vardagsrummet. Nu är etapp två av vår renovering i gång. Jag har tvättat väggar och spacklat ikväll. I morgon kväll blir det fortsättning, det vill jag lova, NU KÖR VI!

Melwins första vante är klar, han får lite att växa i, men bättre det =) Blev faktikst ganska fin. Nu; som vanligt, ska jag lyckas göra en likadan...

God natt!

RSS 2.0