JAAA å sen NÄÄÄ...

Blev överlycklig i eftermiddags när jag ordnat en lägenhetsvisning i Staffanstorp på en trea på 86 kvadrat, hade varit så underbart! Jag å Anders åker dit, det första kvinnan säger é; "ja, nu é ju lägenheten typ redan uthyrd"... ja, kul å gå den rundvandringen sen... den enda hopp som finns kvar nu é att dom som skulle skriva papper i morron ångrar sig å att jag får en liten underbart sms om det... men yeah right! ganska hög chans!!! ELLER INTE!!!

idag har jag varit på en av världens mest meningslösa lektioner, HLR (hjärt - och lungräddning) till en instuktionsfilm och utan lärarre! blir lite irriterad över det om jag ska vara ärlig!

igår var Ebba här å det åts kladdkaka å kollades på "bonde"... mycket trvligt förutom en bonde, han é ju sån idiot så hälften kunde varit nog! "ja kilona sitter på rätt ställe så hon é flickvänsmaterial"
innan detta hann jag å Anders faktikst ut å springa en runda, kors i taket, riktigt skönt!

Imorn bär det av till Mariefred! =)

Första tentan...

Första tentan avklarad å det ska firas ikväll med kladdkaka, te, "bonde söker fru" å trevligt sällskap!

Lägenhet

ja, den dagen man får en lägenhet i denna stan kommer vara en ren lycka!!!

Helgen började med utgång i fredags, tack tjejer för en trevlig kväll!
Resten av helgen har spenderats i Kågeröd, utföräljning på Puma i lördags å god mat på kvällen. Igår var jag med min bror familj nästan hela dagen kändes det som. Först följde jag med Melwin å Tuva på simskola å sen var jag hos dom på kvällen! var en riktigt mysig kväll!!! Älskar er!

Min syster é för tillfället i New York å jag har inte hört ett knyst, men jag antar att inga nyheter é goda nyheter! =)

idag é det "egna studier". ska gå å träna i mina nya byxor =), lämna tillbaka glasögon å ikväll blir det veckohandling + inhandling av en fågelkompis till Jacko! ska bli kul med en liten undulat till!

Glasögon borde vara subventionerat!

Sicken "bonne"!

Precis kollat "Bonde söker fru", vissa borde inte få vara med i TV... "några kilo kan man ju få bort men ett taskig personlighet är ju värre..." nä, få bort honom, stakars tös som blir vald av honom!

haft en kanondag i skolan , först bra föreläsare å med det bra föreläsning om Oseoporos (benskörhet) å sen i eftermiddag en kanonföreläsare till som berättade om farmakologi! dagens citat från föreläsning é "det é ju sjukt" - föreläsaren om over head-apparaten =)

ikväll skulle jag laga jättegod mat, men nä! misslyckades lite med det, tur att det finns lingon. tänkte att det skulle bli gott med rotfruktspannkaka men som Anders sa; "den é ganska intetsägande"... JA!!! håller med till 110%.

ikväll har här både hunnits med tvättning, städning, promenad å glassätning. nu ska jag bara fräscha till mig oxå å sen é det bums i bingen!



Köttbullar...

Idag har jag gjort köttbullar, å dom blev riktigt goda om jag får säga det själv! sicken tur att det finns över till lunch i morron =)

i helgen har det varit mycket folk i vår lille lägenhet. I fredags kom Melwin ner å vi gick å badade, sen kollade vi film å åt godis, en riktigt mysig kväll! snart é det dags för Tuva oxå att komma ner, om hon vill förstås =)
vi härbergerade två gäster till , syster å Fridholm så på morgonen blev det samling runt frukostbordet å goda frallor!

i lördags var det inflyttningsfest i Kristianstad hos Björkan å Ellen, tack för en trevlig tillställning!

igår blev det en sen frukost å sen en tur till Malmöområdet, lite shopping av de olika slag å god middag å "ensam mamma söker" på kvällen....
En helt oki helg!

Var ska vi ta vägen???


En av tre avklarad...

började dagen med att besöka simhallen med Madde å Frida, simmade i ca 40  min å sen lite bubbelpool på det, gjorde gott för både kropp å själ.

jaha, vaccinationsdags idag å jag har varit coollugn hela dagen, ända tills jag kommer in till väntrummet, då flippar lilla Maria...  jag fattar inte att det ska vara så farligt med sprutor å nålar, känns ingenting å gör inte ont. jag é så fjantig!!!
men jag ska ta fram å läsa detta inlägg om en månad när det é dags för nästa injektion ;) en av tre avklarade iaf...

ikväll har Agnetha å Anders mormor varit på besök, lagade rotfruktsgratäng, mycket gott om jag får säga det själv =)

nu é det snart dags för bingen, men först lite plugg, en liten examination i basgrupp imorron...

När ska man växa upp?

Herr Goffman is back!

Ja, vem trodde att herr Goffman skulle komma tillbaka i mina studier, när jag dessutom byter utbildning och stad?!?!?!? jaja, förhoppningsvis é han ute ur systemet på fredag igen.

Idag har det varit skola igen, först föreläsning å sen basgruppsarbete, har varit en helt oki dag. Kom hem till städ å tvätt å lite matlagning. Anders lagade den mesta maten, god flygande jacob *mums*
Sen kom Frida å vi kollade på Bonde söker fru denna vecka oxå, mycket trevligt program =)

Imorron gäller simhallen, lite plugg å sen vaccination. försöker intala mig själv att det inte é ngt farligt, vilket det inte é heller, men é man nålrädd så é man... men jag hoppas kunna bota det lite nu, tre injektioner på ganska kort tid ska nog hjälpa lite grann =)

Folk?!?!?!?!?!

Idag...



Här é vi för mer en tre år sedan, det var en rolig kväll!!! =)

Idag har det varit skola, hem laga mat (som jag sitter å väntar på) å sen ska jag iväg å träna...
Igår kom Lotta ner till Lund å fika med mig å Hella, en mycket trvlig kväll! VÄLDIGT LÄNGESEDAN vi sågs =)

Ikväll ska jag å Frida springa i ring på gympan!!! *haha* (oki, jätteinternt!)...

Ibland undrar jag vad folk pysslar med...

Fredag 10/10

Gjort idag; Tenta
                    Handlat ett par stövlar BILLIGT!!!
                    Slagit in paket
                    Varit på Gympa-Stång på Gerda


Ska göra idag; Äta på Italia med Anders.

                           Ha en lugn å skön kväll


Imorron bär det hemåt, ska på kalas hos Jill. ska bli kul att komma hem å träffa alla, var längesedan nu, saknar familjen!


Ha en skön helg!                  


Lite för lugn...

Tenta i morron å jag é ganska lugn, känns väldigt jobbigt! jag tänker spendera dagen med att gå en runda på stan å förhoppningsvis hitta en present till världens bästa svägerska å så får jag väl läsa igenom mina anteckningar en gång. Frida var här igår å vi gjorde en ex-tenta å det gick ganksa bra, fick kolla lite i anteckningarna men det var på etiken å ja, jag e´ledsen tycker inte det é jätteintressant så jag får kämpa med det ett tag idag...
Sen lagade jag å Frida väldigt god mat å kollade bonde söker fru, man blir glad av det programmet, inget kompilicerat liksom...

Usch, tycker synd om Anders, har varit hos tandläkaren nu på morgonen å borrat = bedövat, han kan knappt prata nu men jag hoppas att han kan pussas när han kommer hem iaf =)

Ibland får jag nypa mig själv! 

Gerda =)

Blev färdigpluggat för dagen och tom ett styrkepass på Gerda, känns skönt, tre veckor sedan sist jag rörde på fläsket så det behövdes!!! =)

Nu ska jag ta en varm dusch å sen ner i nybäddade loppelådan, SKÖNT!

God natt!

Plugg...

Hur kan man ena dagen vara fullt komcentrerad i fyra timmar å vara riktigt nöjd med sig själv å sen nästa dag händer det ingenting med pluggandet!!! så irriterad på mig själv! måste bli färdig med boken så Aida kan få den i morron å så att jag dessutom kommer vidare med det här tentapluggandet...
jaha, igår var det först plugg å sen stack vi till Malmö där jag har hittat den bästa bokhandeln ever, Annas bokhandel *haha*... får böcker grattis om man jobbar på hennes å Marcus bröllop =) TUSEN TACK!!!
igår kväll blev det god mat, godis å FAKTISKT en hyrfilm, sen att filmen var sjukt dryg é en annan femma!

Idag ska det oxå plggas, har börjat lite men man blir lite distraherad av tvättid, renbädning å annat som måste fixas...
sen blir det storhandlingsdags å sen plugg igen befarar jag =( hoppas dock hellre att jag hinner följa med till Anders farmor för att hjälpa henne att möblera om i lägenheten, får se vad som hinns med...

GRATTIS TILL EMMA Å HENRIK SOM FÅTT EN LITEN POJK! Måste citera Janeth;

"Flaggan i topp, det blev en med snopp."

Fältstudiedag

Igår hade jag fältstudiedag. var en hel dag på sjukhuset , gick bredvid en sjyksköterska å en termin 3-elev. En intressant dag men mycket intryck.
Kom hem å däckade å låg nerbäddad mest hela kvällen, mådde inte alls bra... USCH! jag hoppas att denna förkylning snart går över, é inne på min tredje vecka. Hur länge kan en förkylning pågå???

Idag é det egna studier, håller på att strukturera tentapluggandet, vad ska vi kunna, vad ska läsas osv...
Nästa fredag é det dags, alltid nervöst inför tenta, särskilt första tentan!!! men men, allt löser väl sig någon gång =)

Nu ska det pluggas!!!

RSS 2.0