Practicum!

Imorgon é det dags, då ska jag bege mig till sjukhuset på en fältstudiedag, ska bli väldigt kul!
Idag har vi varit på Practicum, oxå väldigt roligt, särskilt när man renbäddar en säng eller sätter bäcken på en kompis, eller vad säger Frida om att få borstat sina tänder av migm kittlar rejält! =)
Nu é det dags för Idol!

Saknar tjejerna i Halmstad!

Skördefest...





Skördefest på Öland denna helgen. Jag följde med mamma, pappa, Göran å Anna-Lena. Har varit en väldigt mysig å trevlig helg!
Mamma lärde sig vara fotograf med en systemkamera så hon har skapat det första fotot, tom zoomat, pappas kommentar på det hela var; "ni har ju topmodell med er överallt..." TACK för den pappa, inte varje dag man kallas modell =)
veckan har varit full av skola fast i torsdags var det ju "löning" så då var vi ett tjejgäng som gick å åt å sen gick på bio, tittade på "Patrik 1.5". en sevärd film som jag kan rekommendera, både bra budskap å man gick ut med ett leende på läpparna efteråt.
Nu väntar förhoppningsvis film med min, men det vet vi hur det brukar gå... blir väl zappande som vanligt till det é dags att gå å lägga sig, menmen, mysigt det med...

Tack för att ni é ni!

Kung Harald blev aldrig frisk...

Märklig man det där... han nöjde sig inte med en förkylning å kraftig hosta, han var tvungen att skada foten oxå! Ja, så var det, En förmiddag på akuten, kan man få bättre uppladdning inför en spex-föreställning? ja, det kunde ju varit sämre, jag kunde ju suttit där själv om inte Jenny varit så snäll å följt med mig =) TACK!
Annars gick föreställningen ganska bra, känns skönt att det é över men lite vemodigt samtidigt! kommer sakna en del människor ur föreningen!!! Tack till er som kom å kollade i lördags, Janeth har lagt upp lite fina bilder på www.elestorp.blogspot.com

Söndagen spenderades med fotboll, fotboll å åter fotboll, började iofs med hotellfrukost uppe i halmstad med min å sen bar det av till Svalöv för att titta på Melwin när han spelade match. mycket duktiga får jag säga att dom var! sen hem å vila 20 min å vidare därefter till Kågeröd som mötte häljarp, vann med 3-1...

har varit en skön helg!

Tor. 18/9



Jag é inte så bra med det tekniska så det får bli två stora bilder... Båda é tagna på Vivas barndop =)
Blivit klar med det lilla arbetet nu så nu kan jag åka till Halmstad i lugn å ro i helgen där det kommer bli en grym föreställning! Haralds återkomst!!!

nu ska det lagas mat å sen dansas afro, ska bli vädligt spännande! GERDA, HERE I COME!!!


Varför kan aldrig Kung Harald få vara frisk?

ja, hur typiskt  é det inte... kunde knappt prata på genrepet + förkylning på kommande föreställningar, sen går det några månader å vi ska ha ny föreställning... vad händer? jodå, en ny förkylning med hosta å hela skiten, just nu undrar jag; varför kan aldrig kung Harald få vara frisk???

I fredags var det Halmstadbesök å lite rep, i lördags barndop för vår underbara Viva å i söndags blev det lite slappe, slipa på vårt bord å sen tvätt, en trevlig helg =)
Jag sjöng för lilla Viva på dopet, gick över förväntan får jag väl säga, var ju redan då förkyld, men om det gick åt pipsvängen så skulle ju inte Viva komma ihåg det ändå...

Idag é det "egna studier" som det så fint heter, det var det igår oxå. det jag å Aida studerade mest då var Malmö å deras jackor =) hittade en fin höst/vinterjacka + en ny ryggsäck så nu é tösen redo för att gå till skolan igen
men idag ska vi förhoppningsvis både börja å avsluta vår lilla uppgift så man kan ha "egna studier" utan dåligt samvete i morron.

nä, nu ska det börjas plugga...


RSS 2.0