bit ihop!

hur kan folk vara så otacksamma, bortskämda, ouppfostrade å oförskämda som vissa é, helt otroligt! nu gäller det att bita ihop å stå ut ett tag till!

FEST på lördag, ska bli riktigt skoj, ser fram emot det oerhört mycket, dels för att festa å sen känna att man é ledig mer än en dag, ska bli helt underbart att få åka till skåne å fira min!

GRATTIS TILL ALLA BEBISAR!

mycket har hänt...


hela födelsedagssällskapet...

mycket har hänt sen sist jag skrev...
lite sorg, mycket gläjde å massa andra känslor. 4 barnafödslar, vad jag vet om iaf  =) jag har blivit faster igen, till en liten Viva, väldigt söt å lik sin storasyster =)

en 90-årsdag har oxå passerat, var Anders farmor som fyllde år. vi var nere vid ringsjön å åt lunch med henne, väldigt gott å trevligt, å vi fick ju tom reda på vad parfait é, himla tur!

jag har börjat mitt sommarvikariat, jobbar 90%-100%, blir rätt mycket när man inte é van =), men fasen vad gott med pengar, särskilt om jag vågar göra av med dom på det jag har tänkt ;)

i morron fyller Anders år, 25 hela år. hur svårt é det inte med present till honom då... JÄTTESVÅRT! ngt smycke é inte lönt att köpa för det använder han inte å köper jag ngt till hemmet blit det ju mitt oxå. men SyStErYsTeR kom med en bra idé så det ska jag nog fixa *hehe*

nähä, nu ska jag antingen göra lite nytta eller läsa en bok... har inte riktigt bestämmt mig ännu, börjar jobba snart oxå...

RSS 2.0