28/7 -10

Första lönen för i sommar kom igår och ja, jag spenderade dagen på stan =) Lunch/fika med familjen Brange och sen avslutades den hos frisören. Därimellan hanns det med lite affärer och shoppande =)

Igår var vi på Bakken, Anders fick det av mig i 5-årspresent. Vi fick med oss goda vännerna Sebbe och Ida. Jag åkte mer karuseller än jag gjort i hela mitt liv tror jag (inte för att det säger så mycket...).

Idag har det tvättats och shoppats och dagen har avslutats med en löptur med Anders och Sbbe, bra tempo!

Nu, dusch, kanske färgning av hår och sen bingen.

Jobb till 100%!

Jobb blir det till 100% och sommar för resten.

I torsdags tog jag och syster en tur till Båstad för att äta gott och kolla kändisar. Det blev att jag stannade hela helgen och blev inkallad som chaufför. Först blev jag sådär glad att gå in på min enda långledighet i sommar men jag är så nöjd att jag gjorde det! Jag fick köra nya bilar och snygga kändisar. Och dessutom, träffa helt underbara funktionärer!!! Förhoppningsvis ses vi nästa år, vem vet?

Nu är det två intensiva veckor på jobb vilket innebär två helger men det ska nog redas ut tror jag. Därimellan passar jag på att njuta av sommaren!

Nu, dusch sen bingen för att sova gott innan jobb 07.00 i  morgon bitti.

Så kärt...

Det gulligaste jag sett på länge. Såg det redan på konserten men gick in och tittade igen. Man kan inte annat än le, särskilt när lilla flickan sjunger till prins Daniel.


http://www.youtube.com/watch?v=3er2Ioxs0zA&feature=related



Kopparhatten

Jag och Anders firade fem år tillsammans dagen innan midsommarafton. Anders hade tänkt ut en överraskning men den som överraskade oss var pappa och 2000 balar hö. Sagt och gjort, vi åkte in hö och överraskningen fick vänta. Närmre bestämt till söndagen efter midsommar. Lika bra gick det. Anders tog mig till Skäralid och Koppasrhatten. Vilken natur och vad mysigt. Vi gick en runda och sen hade Anders fixat fin fika! TACK ÄLSKLING!

















KÄRLEK!


Lite sent men; MIDSOMMAR!

Midsommarafton firades på Hallagården med goda vänner. Vilken kväll det blev, alla var glada och trevliga, vädret och Hallagården visade sig från sin bästa sida. Det kläddes midsommarstång, vi åkte balavagn, spelade brännboll, drack snaps, åt sill och jordgubbar och dansade både runt och inte runt midsommarstången. En helt perfekt kväll!





Vi samlades runt 15.30 för att fika.





Efter det klädde vi midsommarstången.





Det blev så att killarna klädde stången och vi tjejer piffade ringarna...





Bord 1 av matborden.





Bord 2 av matborden.





Ida, jag och Hella är midsommarfina.





Mammas tofflor var ett måste denna kväll.





Dans runt midsommarstången.





Dans utan midsommarstång går lika bra.





Jag och Anders. Vi hann även att fira våra fem år tillsammans!

RSS 2.0