Vad händer?

Ja, vad händer för mig i sommar? Har varit på mottagningen på onkologen idag och gått brevid för att se om det är ngt för mig i sommar. När jag gick dit så tänkte jag; "nej, jag ska vara på avdelning i sommar." Men när jag gick därifrån tänker jag inte ritkigt samma sak, nu vet jag inte vad jag ska göra i sommar. Ska fundera i helgen på hur jag ska göra; om jag ska välja att jobba på avdelningen eller på mottagningn. Jag får nog följa det råd som jag brukar ge; FÖLJ MAGKÄNSLAN!

I morgon och hela helgen fortsätter min praktik på barn. Om jag säger såhär, jag hoppas att helgen blir bättre än hur min praktik har börjat!


Sista praktiken!

Idag börjar sista praktiken på sjuksköterskeprogrammet för min del. Jag ska spendera kommande fem veckor på barnkardiologen här i Lund. Det ska bli jättespännande och intressant! Få ännu en chans att lära mig om det kluriga hjärtat + få en chans att lära mig handskas med kluriga och söta barn! =) Idag är det "bara" lite introduktion och rundvandring på avdelningen, i morgon börjar jag på riktigt... SPÄNNANDE! Det blir en intensiv period nu, jobbar 8 dagar på rad så nästa tisdag tror jag bestämt att det blir en sovmorgon =) Jag har iofs inte alla 8 dagar på Barn utan en dag på applikation för att se om det är något för mig i sommar eller om jag ska vara på avdelningen istället...

I helgen har jag haft min sista dag på min förra praktik inom hemsjukvården, sen var jag och Anders ute och åt i lördags, MYS! Igår var vi ute och gick en långrunda i solskenet för att avsluta hos Hella och Niklas, en skön söndag med andra ord!

Nu ska jag besluta om jag ska palla mig till träningen innan introduktion eller om jag ska ge mig ut på en promenad i snön...

NÄR KOMMER VÅREN TILL OSS!

Beslutsångest!

Mellan två jobb... Avdelning eller mottagning, detär frågan? Tror kanske det är bäst att börja på avdelning fö rmin egen skull men jag hade säkert trivts jättebra på applikation också. Ska träffa fina Alexandra över sushi-lunch idag så jag hoppas hon har lite kloka råd att ge. Hon har erfarenhet av bägge delar nämligen... Men innan jag ska till sjukhuset så ska jag till polisen och fixa pass inför vår Barcelona-resa. Det ser ut som det kan gå i hamn med schema och så, inget hundra ännu men det ser ljust ut på pappret i alla fall!

Nu, lite snabbstäd, sen dusch för sedan dra på äventyr i blåsten!

Ingen bra dag!

Vilken skitdag! Dålig och förvirrad insats av mig och jag är inte särskilt nöjd med mig själv! Tar nya tag på måndag så jag kan bocka av denna saken också!

RSS 2.0