Corbalen!

Igår var det dags för årets bal, corbalen. En mycket trevlig tillställning. Förberedelserna började vid lunch och sen kom snälla SyStErYsTeR och hjälpte mig att bli fin. Hella fixade så jag hade fina kläder. Vad skulle jag gjort utan er två? (Inte hade jag varit lika fin iaf...)
Vi började kvällen vid 16.00 med en fördrink hos klasskompis och sen vidare till AF-borgen för att avnjuta trerätters. Sedan fortsatte dansen natten lång. Klockan 03.00 gick bussen mot hem och kl 04.00 somnade jag gott... Tack alla för en trevlig bal!




Jag och vackra Emelie på fördrink.





8 vackra flickor på rad.





Åsa och Karin matchar fint.





Frida och hennes kavaljer Erik.





Jag och mina två bordsdamer.





Jag och Frida dansar.





LeL-4-life!





Min fina frisyr! Tack igen Malin för hjälpen!

Hjärtat slår

Idag gick jag se ett hjärta slå, en lunga andas och lite annat smått och gott! Häftig dag på min första praktikdag, jag är nu på Thorax-op denna veckan. Ska vara på anestesti 2 veckor sedan och efter det bär det av till avd. 18 i 6 veckor! Ser fram emot dessa veckorna med skräckblandad förtjusining... Men mest spännande tycker jag att det ska bli...


Städning pågår!

Tänkte överraska Anders när han kommer hem. Vi hade egentligen bestämt att vi skulle städa ikväll men jag tror nog att jag ska hinna med de sista punkterna tills det glänser här hemma innan han kommer hem. Har till och med gjort vid i Jackos bur och renbäddat så detta känns bra. Nu är det bara damma och dammsuga kvar... Känns gött när ens hem är rent och fint...

Vi har börjat en ny kurs i skolan. Egentligen praktik men den har börjat med en teorivecka inom akutsjukvård/katastrofmedicin. Riktigt intressant men oj vad man måste vara duktig för att jobba i ambulans känns det som. Men det låter riktigt intressant att jobba där, kanske en tanke. För jag vet ju verkligen vad jag vill specialisera mig inom, eller hur var det nu???
Nästa vecka är det operation/anestesi i tre veckor som gäller sen vidare till thorax i sex veckor.

Skördefest i helgen på Öland. Var väldigt trevligt och mysigt. Mamma, pappa, Anna-Lena, Göran, Hella, Niklas, Esther, Anders och jag åkte tillsammans. Hittade många fina saker. Kolla bilder på Hellas blogg; jarmstad.blogspot.com ... TACK ALLA FÖR ALLT!


Nähä, nu tillbaka till de sista punkterna på min lista för i eftermiddag. Först; damma!

RSS 2.0