Idol och bak...

Ikväll har det varit middag hos Krille, mycket trevligt =)

Nu é det dags för bakning (kaka står i ugn) å kollar Idol samtidigt. Kakan ska vara till i morron eftersom jag har min sista dag på avd. 85 då. Jag har trivs väldigt bra och haft en jättebra handledare. Nu ska jag vara på hospice i 5 veckor och é säker att jag kommer trivas lika bra där.
Dagen idag på avd. var lite speciell, jag har två stycken termin 1-studenter med mig. Kändes lite konstigt, idag var det jag som förklarade och inte bara frågade hela tiden, en rolig dag! De han se en hel del, PVK.sättning, blodprov från PICCLINE, KAD-sättning och lite annat. En händelserik dag på avd. 85 =)

Imorron åker vi till Sebbes stuga, ett helt gäng é vi, ska bli SÅ kul! LÄNGTAR!!!

Ledig fredag...

Ledig fredag. Gick ändå upp ganka tidigt för att tvätt lite. Sen har dte blivit skolarbete. Effektiv tid; max två timmar, men nä, jag har tagit hela dagen på mig!!! Kanske tjusningen med att vara ledig?

Ikväll blir det Italia å bio med Anders, Hella å Niklas, ska bli väldigt mysigt. Ska försöka vila en stund nu eftersom vi ska se den sena bion *gäsp*... ;)
Sen förhoppningsvis en promenad i solen innan dusch å tillsnyggning av moi!


Gratulationer!

Grattis till min underbara svägerska Jill!






Gratulerar även Kacka idag på hennes dag!


*många kramar från Bjärred*

Kräftskiva!

Tack för en trevlig kväll i går i Dösjebro! God mat, mycket snaps och roligt folk, kunde inte annat än bli en lyckad kväll!
Dagen har spenderats med att hämta hem bilen (jag körde... *host* ;) ), sova en stund, käka pizza å kränga godis till Wallander med Krille, Hella, Niklas å Esteher. En perfekt söndag!






Redo för kräftskiva!




Anders njuter av kräftor å snaps.




Jag å Sebbe.




Folket äter å dricker med god aptit, visst é det gott med kräftor?




Ellen å jag.




OP-flaskan blev tom, undra var innehållet tog vägen?


TACK IGEN FÖR EN TREVLG KVÄLL!

Dagar blir till veckor...

Oj vad tiden går fort! Redan varit tre veckor på min praktik. Det é väldigt intressant å roligt, jag har hamnat rätt i detta yrket! Har börjat vara lite mer självständig tycker jag, planerer i mitt eget huvud för att se om det överensstämmer med min handledares...
Praktiskt så har jag fått börja dela mediciner å fixa dropp å så, sticka folk, både med sprutor å pvk å igår satte jag min första katett, lite svårare i verkligheten än på practikum!´Men det gick... =)

Idag ska det skrivas vårdjournal, tvättas, kanske till Lund ikväll men fram för allt ska jag försöka bli av med förkylningen som jag känner é på väg...

Mina vänner finns i mina tankar dagar som dessa...

Praktik

Trivs bra på min praktik, jättenöjd med mina handledare men trots dom så finns det jobbiga dagar på avd., både fysiskt å psykikst...

Nu väntar dusch å sen bingen, går ju upp i arla morgonstund nu för tiden...


Tjejmilen.

Nu é tjejmilen avklarad, gick hur bra som helst, jag é väldigt nöjd med mig själv. Sprang hela milen, i ett tempo som kämdes behagligt å kom in på 69 min. Kanske inte världsbästa tiden, men för mig é det väldigt bra! =)
TACK ALLA 5 TJEJER FÖR EN MYCKET TREVLIG HELG!

Nu har skolan börjar igen, massa info igår å besök på praktikplats idag. Börjar på min praktik på rikitgt i morron, ska bli väldigt spännande, men jag é dock ganska nervös. Vi får hålla tummarna =)

Nu é jag färdigtränad, färdigstädad å färdigduschad för idag. Nu längtar jag å min mage tills jag é färidgäten, min mage kurrar högt!

RSS 2.0