Höst

Har passat på att ta in lite av den mysiga hösten i lägenheten;








Nu, "Biggest Looser" och sticka vante...

Helg...

Då var det helg igen, så skönt! Har varit några intensiva veckor i skolan nu. Inlämning av projektplan + två tentor på två veckor... Tur att jag haft Karin vid min sida hela tiden! =)

Nu är tvättkorgen tom (tack vare Anders) och lägenheten är nystädad (tack vare mig) så nu ska kvällen spenderas med god tacogratäng och mysig kväll i soffan. Det var i alla fall vad som utlovades i morse så vi ska nog se till att det blir så.

Denna helgen ska bli skön, det enda som är planerat är en trevlig kräftskiva hos bror och söta svägerska i morgon kväll. Annars hoppas jag att jag får mitt första par raggsockar färdigstickade, kanske hinner pyssla något kort, kanske sätta in något foto i vårt nya fotoalbum och vem vet, kanske till och med ett träningspass blir av. Jag får helt enkelt se vad som faller mig in, det är en sådan helg denna helgen, SKÖNT!





Detta är på morgonen på MUCK-dagen. Jag fick kammen av Anders och jag fattade ingenting vad jag skulle med den och göra men han förklarade snällt. Efter den drog jag av en pigg varje morgon och var gladare och gladare för varje pigg som åkte av. Inte för att jag inte trivdes utan för att jag var rätt så nöjd på lumpen då. Dessutom väntade ju Anders och ett "normalt" liv utanför Trolle kasern och "berget". Men ändå 11 månader som jag inte ångrar!

TREVLIG HELG!

14/9-10

Det är exakt en vecka sedan jag uppdaterade min blogg. Har varit mycket dessa dagarna och då är inte blggen prio ett...

I helgen var det dags för årets "Mästare på Hallagården". Årets vinnare var lag respektive men nästa år kommer lag kusiner ta alltihop, det vill jag lova! Såg starkt ut iår!

Annars spenderas dagarna i skolan och jag och Karin håller på att skriva på vår projektplan. Vi skickade vårt första utkast till vår handledare idag så vi hoppas innerligt att hon inte sågar det totalt... Annars ska det hinnas med en omtenta denna veckan också, säg mig inte hur vi ska hinna det men dygnet har ju 24 timmar så det ska väl hinnas med. Tur att jag har Karin med på den resan också!

Lilla Viva har varit mycket med mig denna helgen. Helt underbart har jag haft det! Hon är så himla go. Något roligt och kärt som hände i helgen var följande;
Inne i affären och jag har sagt till Viva att nu ska vi hitta mjölken. Hon går några hyller fram och sen ropar hon;
 - HALLÅ MJÖLKEN! VAR ÄR DU?
Man kan inte annat än att le!
Jag är så glad att jag har alla mina tre syskonbarn och på söndag ska jag få passa er igen, LÄNGTAR!

Nu tillbaka till lite läsning av projektplan...


SyStErYsTeR!

Älskade SyStErYsTeR fyller år idag,
STORT GRATTIS PÅ DIN DAG!




RSS 2.0