Viva, 2 år!

Idag fyller lilla loppan Viva två år! I två år har hon förgyllt våra liv, och nu mer än någonsin. Det vet alla som känner henne. En riktigt liten filur är vad hon är! Helt underbar och söt! Faster älskar dig Viva, GRATTIS PÅ DIN DAG!






Här är Viva precis nyfödd.





Här är Viva i Idre i år!


Igen , GRATTIS PÅ DIN DAG!



Grillkväll

Igår hade vi bjudit in till grillkväll hos oss. Vi var ett helt gäng som åt gott och hade trevligt =)





Delar av gänget nere vid grillarna.





Anders och Frida passar grillarna...





Men jag och Karin var dom riktigta grillmästarna =)





Söta Klara sitter hos pappa Magnus.





Inte konstigt att denna tjej har en söt dotter...





Gänget i köket.





Delar av gänget som hade picknick i vardagsrummet.





Våra fina vänner Hella och Niklas.





Självklart var det tvunget att mysa lite med Klara...





Jag och fina Frida.


Jag och Frida fick för oss att vi skulle träna step-styrka idag. Vet inte om det var en bra idé, jo det tycker jag nog att det var. Det kommer vara tufft att gå upp för trapporna i skolan i morgon men det är gött med träningsvärk!

Ikväll har inte Anders varit hemma så jag skulle ha myskväll, lagade fetaostbiffar. Jag hade köpt massa god frukt till det som jag skulle ha till en film. Men nä, ja frukten var ju god men filmen bara hackade, så störigt! Men vad gör man, istället fick jag lära mig om historien bakom familjen Bernadotte...

Imorgon är det först fotvård i Malmö sen skolan på eftermiddag. Sista förläsningen för denna terminen.

Dressincykling

Mamma fyllde år den 3 april och igår var det dags för hennes födelsedagspresent; att dressincykla på Rommeleåsen med sin numera stora familj =) Malin bjöd på fika på spåret och efter cyklingen åkte vi hem till oss och då hade jag och Jill fixat mat. En trevlig eftermiddag med nära och kära, det vill jag lova!!!





Anders tog första passet på sadeln.





Alla på en rad. Malin, Friholm och Melwin först. Mamma och pappa efter det. Efter dom var det Mattias, Jill och Viva. Till sist var det jag, Anders och Tuva.





Jag och Tuva åker dressin.





Viva och jag passar på att busa när vi har fikapaus.





Sträckan tillbaka cyklade jag. Lite varm blev jag då det mest var uppförbacke. Anders var en gentleman och frågade om vi skulle byta men jag tänkte att jag förenade nytta med nöje =)





Viva sitter i mammas knä.





"Bä bä vita kommer" ropade Viva förtjust när vi såg getter på vägen tillbaka.





Hemma hos oss åt vi.





Jag och Viva hann både busa och mysa!


Nu väntar snart bingen på mig, god natt!

Bilder från Sthlm + ringar

Kristi Himmelfärdshelgen spenderades i Linköping och huvudstaden. Den mysigaste helgen jag haft på länge, med eller utan förlovning. Goda luncher och middagar med vänner och Anders släkt, strosade ensamma på stan och en tur till Gröna Lund hann vi med.

Onsdag



Annika och jag i deras lägenhet.

Torsdag



Margit och jag skålar på Grand innan lunch.




Morfar Peter och Anders på Grand.




På kvällen bjöd Sofi och Mattias på god mat och trevligt sällskap.



Fredag



Vi åt mycket god lunch på Wedholms fisk med Morfar Peter och Margit.




Kungsträdgården visar sig från sin bästa sida.




Tursiterna begav sig till slottet och gamla stan.




Tursiterna spanade även kändisar. EMD på Gröna lund, denna bilden är speciellt till Melwin.




Anders åker Kvasten.




Lustiga huset fick ett beök av oss. Ritkigt kul!




Anders tyckte nog också det var roligt =).

När vi var på väg till tunnelbanan och hem kom den alldeles speciella frågan från Anders. Vi befann oss vid Kungsträdgården och ingen kunde vara lyckligare än jag. Han frågade om jag ville förlova mig med honom, och givetvis ville jag det!


Lördag



Morfar Peter har Gullvivor på sin gräsmatta.




Anders och Morfar Peter vid fin utsiktsplats. I närheten av Ängby.




Jag och Morfar Peter.




På lördagen sov vi hos Sten och Pia. På kvällen åt vi middag på Rastaholm, mycket gott!




Mjölkchokladpanacotta till efterrätt. Javisst det gick ner *mums*.




En bild på oss i solnedgången.



Nu



Och äntligen fick vi våra ringar. Beställde dom i söndags och dom kom i tisdags, snabba pix det får jag säga. Så här ser dom ut iaf.

Nu ska jag äta fisk!


Bilder

Bilder från Stockholm och på våra fina ringar kommer... förhoppningsvis ikväll. Jag har inte kunnat lägga upp bilder på ringarna eftersom vi inte fick dom förrän i tisdags.

Nu idag är det heldag i skolan som gäller. Det vi hoppas på nu är att föreläsningen i eftermiddag inte tar alla tre timmar som är planerade...

SR - Elin-Louise

Gå in på www.sverigesradio.se/malmo, klicka dig fram till "Svensktoppen nästa", vidare till Malmö och rösta på kusin Elin-Louise!

14/5 -2010

Då blev vi fästmö och fästman!

LYCKLIGA JAG!

Lyckorus!

Lever i ett stort LYCKORUS!

En cell-sam bulle med bulle.

Töserna i min grupp hade aldrig smakat bulle med bulle (chokladboll inuti en fralla). Det kunde ju inte passera tyckte jag så igår var det fikadags på bulle med bulle. Vet inte riktigt resultatet, jag tyckte kanske att det var godare sist jag åt det (för typ 10 år sedan). Anders hade teorin om att det var delicatobollarna som var godare än mina hemmagjorda. Men jag vet inte. Men nästa gång kanske jag struntar i frallan och bara äter den ena bullen...
   Vi behövde även fräscha upp våra kunskaper inom anatomin så vi tittade på min nyinköpta (barn)film, En cell-sam historia. Vilken bra idé den människan har haft som kom på den. Igår lärde vi oss om hjärtat och nervsystemet... =)




Bulle med bulle förtärs.





Uppföljning av anatomikursen...





... återigen.





Vilken bra! Kan rekommendera den till alla barn och vuxna som vill lära sig om kroppen på ett enkelt sätt.

Vuxenpoäng

Hälsokontroll inför sommarjobbet i tisdags. Hade blivit varnad för att blodprov kunde förekomma. Lätt nervös stegade jag in och javisst blev det blodprov. Men jag är numera lite mer vuxen inom detta område. Inte en tår, ingen hög puls utan allt gick finemang =) Mamma, detta trodde du inte för 2½ år sedan när jag sa att jag ville bli sjuksköterska.? Visst har man nytta av att se sitt obehag dagligen, det kan jag skriva under på...

Vårruset på tisdagskvällen med söta tjejer! Oj, vad duktiga vi var där med! Jag och Ebba har ju varit ute och sprungit lite innan tillsammans så vi bestämde att vi skulle försöka springa tillsammans även då. Det gick bra. Vi både hade en aning på att vi skulle hamna runt 35 min men vi sprang in på 30,30 min! SUPERNÖJDA!

Dagarna spenderas annars i skolan, nu har grupparbete varit i fokus! Men lite trevligheter därimellan, dejt med Emelie i onsdags kväll och GympaBoll men Frida och Emelie igår. Ikväll så är vi bjudna till Hella, Niklas och Esther, ska bli supermysigt!

Imorgon bär det av hemåt, PUMA-utförsäljning och sen spendera lördagskvällen med världens sötaste brorsson =)

Nu, tillbaka och läsa vårt arbete!

RSS 2.0