Trysil - GOTT NYTT ÅR!

Önskar ett gott nytt år från Trysil!

JOBB!!!

Jag tar min examen den 3/6-11 och jag har fått jobb från den 7/6-11. HELT UNDERBART! Visst, "bara" ett sommarvik men det är det man får räkna med i början som ny syrra. Jag fattar det knappt... Jag pratade med chefen idag och tackade ja. Så nu är det klart. Den 7 juni börjar jag alltså som syrra på onkologen avd. 85, JIPPIE!!!

Folke...

Jag trodde jag var färdig med Folke men idag damp brevet ner med reultatet - komplettering. Inte så oväntat eftersom jag fick reda på det redan i torsdags men dock så störigt och jobbigt och behöva sätta sig med det. Har försökt nu i ett par timmar men motivationen har försvunnit. Får se om jag får något skrivit innan Anders kommer hem från sin spelkväll...

Nu; FOLKE!

Julkonsert och myshelg!

Helgen började i fredags med mysig kväll hos fam. Brange. Alexandra och henneds familj var också bjudan. God mat, bra tv-program och trevligt spel gjorde kvällen!

Helgen fortsatte i lördags med julkonsert i Malmö med Hella och Ebba. Tre duktiga tjejer på scen och lite gästartisetr gjorde kvällen! Vilken fin föreställning!

I söndags var det slappedag! Satt i sköna kläder nästan hela dagen och stickade färdigt min sista julklapp så nu kan tomten komma och hämta dom när han vill =) På kvällen var det bjudning hos Ebba för att smaka den gotländska specialiten saffranspannkaka.

Idag börjar skolan igen och jag har precis haft diagnostiskt test i läkemedelberäkning, får se hur det gick...

Jag och Ebba hoppas på Lucia-konsert ikväll, vi håller tummarna!!!


Ett till vuxenpoäng?

Jag har antagligen skaffat mig ännu ett vuxenpoäng, börjat söka jobb redan och antagligen fått napp... ojojoj! =)

Helgen ska spenderas i goda vänners lag och mycket kärlek. I morgon ska vi till Fam. Brange och titta på idolfinalen. På lördag ska jag och Anders försöka storstäda litegranna och sen på kvällen ska jag, Hella och Ebba kolla julkonsert i Malmö. På söndag är det adventsmys hos Ebba, vilken helg att se fram emot =)


RSS 2.0