Födelsedag, sommarfest och givetvis bröllop!

Min älskling fyllde år igår. Jag skulle överraska med nybakta bullar, plockade blommor och paket när han kom hem från sin taxirunda till Köpenhamn. Han kom dock hem lite tidigare än vad jag trodde så vi fick stå tillsammans och hänga på låset till affären kl 08.00 =)

Det bar sen iväg till Helsingborg och sommarfest med Anders företag. Började på kontoret med lite korvgrillning för att sedan bege oss till "borgen" i Helsingborg där det var dags för lite tävlingar. Oh, ja, vi vann! Tur att Anders och jag var i samma lag...
Efter det var det lite mingel igen på kontoret och lite fix innan det bar av till "sillen & makrillen" för god mat. Extra trevligt var det att träffa nytillskotten Emmy och Elly. Så snälla och goa var dom hela dagen! Tack Triotech för en trevlig dag och kväll!

Då vi hade en trevlig dag i Helsingborg så missade jag ju kronprinssesans bröllop, vi kom hem lagom till bröllopsvalsen. Jag fick titta på bilder igår på internet och ikväll satt jag bänkad till sammandragningen. Jag förstår att inte ett öga var torrt, så vackert med bröllop!





Jag och min födelsegris! *love you*



Tuva 6 år!

Idag fyller fina Tuva 6 år, hon börjar bli stora tjejen nu!



Här är Tuva för några år sedan. Denna bilder visar vem Tuva är, en stark och busig tjej!





Här är Tuva för några veckor sedan. Lika söt alltid!

Älskar dig tjejen!

HIPP HIPP HURRA PÅ DIN DAG FINA TUVA!!!






Tacka vet jag svinto!

Tacka vet jag svinto (och mamma)! Jag har precis gjort vid mina fula (på insidan) tekoppar och dom ser numera ut som nya! Det vara min kära mamma som tipsa om att ta med svinto, kanonbra idé!

Har börjar sticka ett par vantar igen, funderar på ny design...

11/6

Dagen har varit effektiv än så länge... Gjort andra rundan köttbullar till midsommar och tvätten är snart färdig. Klockan är inte lite mer än tio, ja, i bland så kan man =)

Igår skulle Anders farmor Asta komma hit och äta men hon ville inte lämna lägenheten. Då gjorde vi så att jag lagade maten här hemma så tog vi med den. Vi passade samtidigt på att fira hennes födelsedag!

Jag har ju inte lagt upp några bilder från mors dag som vi firade i Röstånga, där är många fina så jag vill bjuda på några iaf...



Många var vi som ville fira Asta. Anders saknas men någon måste ju fotografera...





Mors dag



Farmor och Tuva.





Lilla loppan, full med liv i blicken =).





SyStErYsTeR och Melwin.





Jag och dom andra små hamnade till slut vid "lego-bordet".


Midsommarförberedelser...

Första rundan kötbullar till midsommar är alldeles strax färdiga *mums*




När jag var hos Malin i söndags så var vi ju på loppis och sen vidare och köpte blommor. Här är mitt resultat av dagen...

Nähä, nu, hopp in i duschen och sen jobb!

Regnet det bara öser ner...

Jaha, Stig hade rätt. Igår när vi lagade Ekbackens löd dialogen...

S - Jaha, i morgon kommer regnet ösa ner.

M - Jasså, hur vet du det, sett det på tv?

S - Nä, men varje gång jag lagat vägen så öser det ner dagen efter.

Och, man kan ju inte säga annat än att han ade rätt. Det bara öser ner. Mig spelar det egentligen ingen roll, har inte ngt speciellt att göra. Hade det varit fint väder skulle jag hjälp Agnetha och putsa fönster, kan ju iofs köra insidan men har inte bestämt mig ännu...

I torsdags skrev jag sista tentan för denna terminen så nu kan jag bara hålla tummarna för att jag har klarat den!

I fredags kom Fiffi och Jenny ner från Halmstad. Hade mysiga dagar med tjejerna från spexet. Nu kan jag tom äta suchi(ller hur det stavas...)!

I lördags var det kalas för töserna, Viva har fyllt två och Tuva fyller sex år om några dagar. Tack för en mysig kväll! För bilder får jag hänvisa till fina svägerskas blogg, www.famlagerqvist.blogspot.com.

Igår så hade jag heldag med SyStErYsTeR. Vi var på loppis- och blomrunda. Vi kom på att man kan plantera i nästan allt man hittar... Avslutades med god grille i fin trädgård! TACK!

Nu ska jag se vad jag ska hitta på idag!

SOMMARLOV!

Sista tentan skriven idag så nu är det sommarlov! Ledig i tre veckor sen väntar jobb i sju veckor och sen ledig igen i två veckor. Sista sommarlovet, helt offatbart! Vid denna tiden nästa år har jag förhoppniningvis ett fast jobb att gå till, jag börjar minsann och dag ta stegen in i vuxenvärlden känner jag...

Ikväll blir det ut och äta med tjejerna i klassen, i morgon blir det upp och tvätta och träffa Anna och Klara. På kvällen kommer Jenny och Fiffi, en underbar tid att gå tillmötes!


Pluggkoma!

Jag är i pluggkoma och eftersom jag inte varit så duktig innan och att jag inte känner att jag kan det så är jag lite nervös över mitt tillstånd! På torsdag smäller det!

RSS 2.0