Träningsvärk, here I come!

GympaStång-pass i eftermiddags! Fick en glad överraskning när Frida kommer promenerandes över golvet, så nu fick vi äntligen springa i ring tillsammans igen =) Gick ganska bra, kanon att ha Frida bredvid en, peppade en tyst. Jag kan ju inte sluta om hon orkar göra allt...
Hemmalagad pizza å "på spåret" ikväll, en lugn å skön fredagskväll.

Fick ett jättefitn paket på posten idag. Vid ett-tiden när posten brukar komma så hör jag hur det dunstar till ute i hallgolvet. Jag går ut å tror omedelbart att det é någon reklam men när jag ser boxen tänker jag på en bomb! HERREGUD!!! Ja, nu var det ingen bomb utan en jättefin present från min älskade SyStErYsTeR, tre kexchoklad, tusen tack!

Imorron kommer favoriterna hit å ska sova här, ska bli värligt myisgt! Saknar busfröna!!!

Sov sött!

Tjejkväll!

Tjejkväll igår hemma hos mig, en mycket trevlig kväll med massa snack å lite sjungande! Får nog be om ursäkt till Hella för allt SSK-snack... Inte lätt att undgå med 6 st sjuksköterskestudenter runt bordet =)

Nu é det tvättid till 11.00 å sen ska jag förhoppningsvis vara i det stadiet att jag ska fortsätta plugga å sen förhoppningsvis ett pass på Gerda, men allt återstår å se, kl é ju bara 07.23...

Var nere på stan igår efter skolan, skulle egentligen styrketränat. Nja, det blev iaf MÅNGA steg på stan med en tung ryggsäck och en icke så tung plånbok, längre... Inhandlade ett halsband, en sjal, en lång kofta, så nu har jag "piffat" upp min garderob som jag ville =)

Nu ska det kollas lite nyhetsmorgon å äta lite frukost *mums*



Jag å min underbara vän Hella, tack för att du finns!!!




Här é hela glada tjejgänget! Var svårt att hitta en bild där alla tittade in i kamera, vi pratade å skrattade nämligen en hel del när stackars Anders skulle fota oss! TACK FÖR EN KUL KVÄLL!

 

Bildkavalkad...

Har lagt in bilder nu från jul å framåt. Tänkte dela med mig av dom...



Började med att fira jul med Anders släkt uppe i Stockholm, bilden é tagen på julaftonskväll innan vi ska avnjuta julbordet.



Denna bilden kämpade vi länge med, typiskt "GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR MARIA & ANDERS" - jag vet, men jag tyckte den blev fin så...



Julen forsatte att firas hemma på Hallagården, här ett foto under julklappsutdelningen, jag å min favoritkille Melwin!



Melwin, Tuva å Viva med tomten.



Sen gick flytten till Bjärred helgen 9-11 januari. Här har vi varit på plantagen å köpt lite nya växter å jag skulle vara lite pysslig å plantera å plantera om. (Växterna lever ännu =) )




Sen fyllde Melwin 6 år å hade kalas den 17 januari. Här é jag med födelsedagsbarnet.



Där var många fina bilder på Tuva men på denna ser hon så himla glad ut å med leksakerna i bakgrunden, detta é såklart en av mina favorittjejer!



Melwin fick hockeyspel av oss, det var uppskattad, mer än av Melwin...



Nu i helgen var det dags att fira Edvin å Rebecca. Här é jag med det ena födelsedagsbarnet.



Edvin é GRYM på Guitar Hero, han fyllde fem å spelar på "hard", imponerande! Själv stod jag å va koncentrerad till 1000 på "easy"...



Såhär ser det ut just nu hemma hos oss. Jag har varit duktig att sätta fram alla blommor vid det största fönstret så dom får lite ljus, men hur mycket skiner solen, NADA!!!
Framför ligger skolböckerna... Ska återgå dit nu, så jag blir klar med himla nervsystemet någongång.

Ja, bilderna ovan talar sitt tydliga språk vad som har hänt den senaste tiden...

I söndags var SyStErYsTeR å Friholm här å vi  var nere på "långa bryggan" å åt Brunch, mycket gott å väldigt mysigt! Gå in på syster blogg å titta fina bilder; www.citybonde.blogspot.com.

En gång bondtös, alltid bondtös...

Bjärredsbo

Numera é man Bjärredsbo, hade jätteångest å stora tvivel i lördags kväll när jag gick å la mig, men sen vakande jag i söndags å såg soluppgången å åt frukost å kunde titta på gräsmattan å träd. så då var jag nöjd igen! igår var det full rulle; började med att städa gamla lägenheten å lämna nycklar i Mats, vidare hem käka en macka. Till IKEA å sen MAXI. Hem äta, sätta upp bokhylla, packa upp lite fler flyttlådor å sätta upp lite tavlor å ja, annat småplock... Börjar bli riktigt mysigt hemma i Bjärred nu!

Tack för att hjälp! Sebbe å Krille hara varit guld värda denna helgen! För att inte prata om min egen Anders, han e´guld värd alltid!

Idag har jag suttit å pluggat i skolan, det ska jag göra i framtiden inför tenta, så mycket mer koncentrerad å nu é jag färdig med dagens plan, känns mycket bra!

Nu ska det införskaffas busskort å sen åka hem!

Flytt pågår!

Flytt pågår från Lund till Bjärred! =)

Nu é det igång...

Nu é flytten igång på riktigt, nu har jag bara tråkiga saker kvar att packa, såsom det sista i köket å pappersgrejor (som bör sorteras)... Orkar inte nu, vill bara komma ut till Bjärred, å så vill jag kunna plugga på tentan i lugn å ro! SOM OM DET KOMMER HÄNDA DENNA HELGEN!!!
Putsat fönster har jag gjort nu så länge det var ljust. SKa ta tag i köket nu tror jag, städa ur skåpen, allt för att underlätta städningen på söndag! Har en liten känsla av att jag inte vill vara i Lund då =)

Nähä, köket kallar!

Flytt påbörjad.

Har hämtat nyckeln till vår nya lägenhet ikväll. Har oxå börjat packa lite lådor så nu ser här ut som det ska i dessa tider, FLYTTKAOS! Förhoppningsvis börjar vi lite smått i morron kväll med att köra över lite kläder å lite av köket kanske, Vi får se...

Tvätt!

Gå upp kl 07.00 för att tvätta é inget kul, men ett måste! =(

Ikväll ska vi till Bjärred å hämta nycklarna till vår nya lägenhet, ska bli så skönt! Jag kommer nog sakna Lund men jag kommer ju vara här nästan varje dag så jag tror inte det blir något större problem.

På listan idag finns tvätta fönster, läsa klart barnhälsovård, gå å hämta bok hos Ebba, kanske hinner jag träna, annars får det stå undan idag, skolan går först! FÖrhoppnongsvis hinner iaf ngn av sakerna...

vad ska man plugga?

När man verkligen inte vet vad man ska plugga inför en tenta, vad gör man då?

Idag é det skola som gäller 10.30-15.30, seminarum, ojojoj, vi får hoppas att det går bra! Sista jobbet med vår kära basgrupp!

Igår var Maja här, mycket mysigt å trevligt!

Till helgen går flyttlasset till Bjärred, LYCKA!!!

ROSA!



Jag å Anders var ute å sprang en runda i Skrylle idag, skönt! Så här nöjd é jag efter 4 km löpning på isbana, men dock har jag min nya ROSA jacka på mig... =)

Nu sitter jag å väntar på att Maja ska dyka upp, ska bli kul med en eftermiddag med henne! var väldigt längesen jag träffade biffen!

Tjejmilen!



Ja, tjejmiddagen blev tjejmilen! Ska bli mycket trevligt, å vilken utmaning. Jag, min syster, Janeth å Sofi ska springa tjejmilen den 30 augusti. Janeth har betalt så inget att tveka på.
Vi har skapat en egen blogg så vi ska kunna ha koll på varandras träning (tjejmilen.blogg.se), jag har skaffat träningsdagbok på internet + köpt en ny jacka som jag ska ha när jag tränar så nu finns det ingen återvändo! ska bli kul att komma igång med löpningen igen, det é ju tusans jobbigt dom första veckorna men så himla skönt efter ett tag!
Vi ska peppa varandra tjejer!

Nere i Lund igen, firade nyår här, lugnt å sansat, tom så lugnt så att vi kunde gå å hälsa på Anders farmor på nyårdagen!
Måste börja plugga inför tentan för jag vet att jag kommer prioritera flytt å fixande veckan innan tenta, eftersom jag é "ledig" alla dagar den veckan.
Ska bli mysigt att flytta! Komma ut från stan ett tag å få ett rum till i lägenheten, LYX!

Vi (Anders) har införkaffat ett Playstation 3, mycket roligt måste jag säga! nu när jag é hemma själv har det blivit några omgångar Buzz å Singstar, men så mycket roligare å spela tillsammans med ngn...

Igår kväll kom Hella hit, mycket mysig kväll! En ritkigt vän har jag i henne!

Trodde inte jag skulle tycka det var så tomt utan Jacko å Nelly... 

RSS 2.0