Uppsagda.

Vår hyresvärd ringde idag, uppsägda från lägenheten so here we go again! Dags att leta nytt å packa flyttlådor... HJÄLP!

Annars, tenta idag, ränkar med omtenta. Myslunch å lite shopping, golf (slipper ta om mirr görna kort, TACK!) å grille hemma hos oss... På det hela en trevlig dag med några dalar...

Nu hoppas jag att den nya kudden inte ger mig huvudvärk...

Dags igen...

DÅ var det dag imorgon igen, TENTA!... jaja, det får gå som det går. Hade behövt minst en dag till på mig men vem vet, har ju skett mirakel förr... Får hålla tummarna!
Efter tentan blir det lunch på stan med tjejer från klassen.

På kvällen kommer det jag har längtat efter sedan i lördags. Vi ska å prova våra golgklubbor, ska bli mycket kul! LÄNGTAR VÄLDIGT MYCKET!

Nu ska det sussar, kvällslektyren ikväll blir mitt kollegieblock... *jippie*

Tenta, igen...

Nu tackar pluggtanten för sig denna kvällen... just precis så jag känner mig, som en gammal tant. Tycker inget é särskilt kul, hinner inte med det jag vill, gör inget kul (bara ibland) å till råga på allt gnäller jag på allt å alla! Nu vill jag att denna kursen é över för nästa känns mer strkturerad å mer överkommlig. För att citera en lärare idag, sagt om denna kursen "trycka in så mycket som möjligt på så lite tid..."

Nähä, nu ska gnälltanten gå å lägga sig så jag inte missar min skönhetssömn...

En underbar helg!

Denna helgen har varit helt underbar!
Punshafton igår med U:arna i Halmstad, jätteroligt att träffa alla igen. Trots att det é Anders gamla klasskompisar så hade jag sett fram emot detta lika mycket som Anders tror jag... Natten spenderade vi på Scandig för att sedan avnjuta underbar hotellfrukost i goda vänners lag.... *mums*

På väggen upp till Halmstad stannade vi till i Ängelholm, vi skulle bara kolla utbudet på golfklubbor, det hela slutade med att både jag å Anders köpte var sitt set så nu jä*lar ska här spelas golf =)
Körde hem om Hallagården på hemvägen å hämtade min bag å vagn så nu saknas bara grönt kort (???)

Jag kikar in på lite olika bloggar men en jag alltid blir glad av é min svägerskas, då får jag se massa underbara foto på mina busungar å inser att jag saknar dom varje dag! Jag älskar dom så mycket!



Jag å Anders utanför strandhotellet i Falkenberg.




Delar av gänget...




Ser ut som jag attackerar Anders men så é inte riktigt fallet, men iaf; puss på dig älskling!

Inget gnäll...

Skönt att inte näsan rinner, ögonen é uppsvullna å halsen é torr å hostar... Underbart skönt att det inte håller på så i min kropp nu när det é fest i morron å tentaplugg till onsdag...

Annars blir det att plocka ner klockan å ta fram böckerna, sätta nässpray, näsdukar å vattenflaska nära, för idag ska det pluggas järnet!

Tackar!

Äntligen en ljusglimt i tillvaron! Klarade Anatomi-tentan eller mormors tenta som jag döpt den till. Å jag klarade inte ens den på poängen utan 14 poäng över G, bra jobbat Maria! Ingen blev nog gladare än jag, eller jo, kanske Frida! Hon har i princip suttit å tentapluggat två gånger på grund av mig. Jag har ringt henne i tid å otid å frågat saker, TUSEN TACK FÖR ALL HJÄLP! Du har varit guld värd min vän!

Ikväll ska det firas med glass, men det é en hemlighet för Anders än så länge =)

GNÄLL!

Mest trött hela tiden, tenta om ev vecka, halsont vilket innebär att det inte blir någon träning vilket leder till att jag blir ännu tröttare! Skulle inte förvåna mig om jag får en omtenta den 16 maj oxå, då ska jag jubla av lycka!

Vilken jä*la termin!

Nu vill jag ha sommar. Nu sitter jag å tentapluggar, IGEN! å gör jag inte det ordentligt så kommer jag få göra om det så det e´väl lika bra att skärpa sig från början!

Denna terminen har varit vädligt intressant men också lite jobbig (tänker inte bara på skolan)... Nu går vi mest runt som zombies i skolan känns det som å bara väntar på sommarlov!

Men en del roligt händer här hemma oxå.
I helgen var vi på kalas hos Nils å Johanna, alltid kul att träffa släktenn + god mat tackar man ju inte nej till =)
I lördags rensade vi lite runt Lindstens hästhagar + att jag skjutsade busungen Tuva till gympa, hon é grym på gympa! Hon kommer nog bli proffs i det... (om man kan bli proffs) En stolt faster stod å avnjöt en timme =)
Tack för underbart god mat i lördags kväll mamma!
I söndags spelades det golf för fulla muggar! En mycket rolig förmiddag, så rolig att Anders har bestämmt sig för att ta grönt kort =) Jag, SyStErYsTeR å Janeth spelade en boll å Anders å Fridholm spelade i en. Nu gåller det bara för Anders att bestämma vilket håll hans ka slå på... =)

På tal om grönt kort, ikväll ska jag å Anders, Hella å kanske Niklas slå lite bollar i Värpinge! Det é det jag har sett fram emot hela dagen när jag suttit begravd i mina böcker!

Till helgen bär det av till Halmstad *wehoo*


Glad Påsk!

Glad påsk!

Nu ska jag hem å fira påsken på Hallagården med omnejd, ska bli skönt!

Igår var det tentadags å jag vet inte riktigt hur det gick, har jag tur klarade jag den, å då ska jag skrika högst av alla av lycka. Men det finns även en risk att jag inte klarade den å då kommer jag vara så besviken men det får vi se om tre veckor, inget att grubbla över nu!
Efter tentan stack jag å Åsa å köpte vin å thai-mat å åkte till Bjärred å hade det gött! först en promenad å sen kränge, HÄRLIGT!

Idag har jag bara tagit det lugnt på morgon, skönt att inte behöva stresse, sen tog jag mig i kragen så det blev en löprunda på ca 4 km, enda komentar; tur att det gick bättre idag än i tisdags...

Anders é i Alperna nu å har det gött! Saknar honom här hemma, inte ritkgit lika roligt att vara hemma själv... Men snart kommer han hem å då ska han få en bamsekram! Han é mitt berg som ingen kan flytta...



För tre år sedan firades påsken i St. Anton. Här kommer några bilder, var tvungen att egentligen välja där jag å Anders har mössor på oss för det där med hårfrisör verkar vara omodernt 2006... 






Jag tror detta kallas kärlek. Jag é kär iaf =)

En enda önskan...

Jag har bara en enda önskan just nu; att jag har sjukt flyt på tentan i morron så jag klarar den! Hade varit så underbart att ingen förstår hur!!!


Nytt kusinbarn!

"Flaggan i topp, det blev en med snopp"

I morse skedde miraklet, kusinen Lina fick en liten pojk, GRATTIS till Lina å Tony! Jag hoppas att jag får å kan hälsa på dom någon dag i påsk!

Tenta på torsdag, jag tror bestämt att det blir omtenta den 16 maj, å det säger jag bara inte utan det é fullaste allvar! Menmen, ska ju iaf göra mitt bästa vilket verkar vara att skita i å plugga å  göra roligare saker istället. (Har just nu ingen disciplin på mig själv!!!)

Imorse åkte Anders å hans föräldrar till Österrike för en veckas skidsemester, inte alls avundsjuk, hade varit riktigt gött! Det man får tacka för här hemma é det fina vädret iaf =) Å en vecka kommer gå fort, det har jag bestämt, ju fortare det går desto mindre hinner jag sakna min!

Nä, nu ska jag ta tag i en ex-tenta!

Natten.

Just nu sitter jag uppe å tittat på "Så ska det låta" bara för att vänja mig lite grann inför i morron natt. Ska kolla klart det så det blir väl bingen vid 02.00...
Min taktik é att jag ska vara uppe ikväll för att kunna sova i morron eftermiddag/kväll innan det smäller...

Bjärred en vacker vårkväll...

Ännu mera plugg idag å ikv'll ser jag "fram emot" en kväll/natt med kaffe å godis... Dels för att jag MÅSTE bli färdig med anatomin nu å sen för att jag behöver vända dygnet lite grann för imorron natt kommer jag inte sova en blund. Då ska det testjobbas natt, spännande!

En liten promenad i vårsolen blev det ikväll;







Det två första hade varit snyggt på väggen, den sista tog jag med bara för jag é ego *haha*

Nu gäller självdisciplin, för en gång skull...

RSS 2.0