"Det var det här med..."

Detta inlägg kommer att tillägnas min egen Annika å vår vecka i Italien.
"Det var det här med";  overaller
                                          tyskar / italienare
                                          stavarna
                                           att stå på varandras skidor
                                           gupp
                                           tanzen skiien
                                           våra hytter
                                           solen å värmen
En helt underbar vecka i Val Gardena med Annika och annat trevligt sällskap har jag haft. Kom hem i söndags, har hunnit jobba varje dag efter det =)
Vi hade sex av sju möjliga soldagar, härlig skidåkning och god mat och trevligt sällskap på kvällarna.
Sista dagen bestämde vi oss för att gå ut, mycket bilig fylla! Blev ju full på stämmningen. TÄNK! 50-75 fulla tyskar, 2 blonda svenska tjejer. Dom på dansgolvet vi vid nått bord på någon upphöjning, sicken utsikt vi hade och många skratt fick vi. När dom drar igång ngn cowboy-låt å börjar dansa nån snygg dans.... ja vi é ju inte sena på att hänga med. Visade sig till slut att dom verkar ha en dans till nästan varje låt.... utom "Booten Anna", den fick jag å Annika hitta på =)

Som sagt, jobbat denna veckan, tre dagar på nyhem å en dag ute... skönt é det å jobba å särskilt när man trivs så bra som jag gör. i morron é jag förhoppningsvis ledig...

igår var det spex-fest, MYCKET TREVLIG tillställning, tyvärr fick vi en mellanlandning på Akuten med vår käre Bad, men lika glad för han var det... i morron börjas en spex-fest som kommer hålla på hela helgen é jag nervös för... ska bli riktigt kul att åka iväg allihopa, ett ritkigt härligt gäng! Skulle egentligen till Sthlm men så blir det när man dubbelbokat sig, kan inte vra på två ställe samtidigt...

nähä, dags för sofflocket en kvart å sen pump it!


image12


hur gick det här till?

jaha, då åker man till Italien i morron, helt sjukt! Agassi å Owen ska på äventyr, inte ritkigt Fiji men skönt ska det bli!

ja, detta bestämdes ungefär över en thai-buffé i måndags å bekräftades i onsdags morse med boende. detta é ju inte riktigt likt mig men va f*n denna terminen kan jag ju göra sånt här!

så idag é det packning å jobb som gäller, sen i morron blir det hemfärd, calling TAXI MPPK, TACK! til Hallgård, fixa lite sen till Billeberga å sen bär det av.

men som sagt, först jobb ikväll, väldigt romantisk att jobba till halv 9 på alla hjärtans dag men va fa*en, man kan väl vara gulliga mot varandra någon annan gång å inte bara för att det é just alla hjärtans dag.
det här med jobb flyter på bra nu, ritkigt skönt. hoppas att det håller i sig hela våren å sen é det sommar så det blir det vik på nyhem! å vad härligt det ska bli med sommar!

Igår var jag å Anders på tv-inspelningen av Robins så ni måste titta på det på fre kl 21... mycket trevlig tillställning synd bara att det é så långt att åka, annars hade det kanske blivit en repris på det  =)

Glad alla hjärtans dag!

inskolning å fotboll =)

image11


jaha, då var man inskolad på en hemtjänstgrupp till å ska det fortsätta som det gjort nu så kan jag bara tacka å ta emot, tider hela denna veckan å tre dagar nästa vecka, PERFEKT! får vi hålla tummarna att allt går lika bra som nu =)

i hgelgen blev det en snabbvisit hem för att kolla Melwin när han spelade sin första cup, väldigt söta pojkar måste jag säga. 5-6-åringar! om jag säger så så hade jag inga problem i att flma; skulle jag filma Melwin eller var bollen var? ALLA var på samma ställe ;)

igår blev det en tur till jönköping så nu gäller det att hålla tummarna för min! Gud, vilken tråkig väg att åka, bara skog å skog å skog... fick lite uträtt under resans gång, bland annat att Sara kommer från Skillingaryd, Chippen aldrig har spelat i allsvenskan å hur gammal mat-tina é...

idag har jag jobbat sedan kl 7 i morse så jag é lite trött nu, inte van att gå upp 05.45... imorron é det kvällspass så då ska jag sova lite längre. nu sitter jag å väntar på Sara, vi ska ut å promenixa en runda å sen ikväll blir det sats-step =)

inte helt fel att ha en fågel sittande på datorn som kvittar lite granna =)

RSS 2.0