Haft "paus"...

Var ett tag sedan jag skrev. Vet egentligen inte varför, har inte bara blivit av...
Just nu har jag hemsjukvårdspraktik, och ja, jag har sagt det för, distrikssköterska skulle jag kunna tänka mig. Men vem vet vad som sjuksköterskevärlden har till mig i framtiden.?

Jag och Anders har varit på Gerdahallen idag och tränat. Var på ett AlpinGympa-pass. Faktikst inte alls kul, eller ja, det var ju kul att träna ihop med Anders men själva passet föll oss inte i smaken.

I morgon ska jag börja med mitt toeretiska arbete som vi har under denna kursen, förstår inte varför vi behöver hålla på med sånt under praktikerna, inte alls kul! Men snart är det färdigt med sånt mög!

Har beslutsångest om jag ska följa med Ebba hem i påsk. Flyg... Lite för många dagar tycker jag men hade varit mysigt att komma till ön igen. Har jag råd?, iofs inte de dyraste flygbiljetterna här i världen men dock, student som man är... Ska ta mig en funderare på detta en gång till.

Nu, snart bingen och skolan i morgon för egenplugg!

Tantvarning!

Ja, som känt; jag gillar ju att sticka. Här är julklapparna som jag åstadkom till julen -2010;





Vivas julklapp.





Tuvas julklapp.





Julklapp till Melwin.





SyStErYsTeR fick också en liten julklapp.



Nu håller jag på med ett par strumpor till mig  själv. Är färdig med en, men den är kanske lite stor. Får se om jag gör en eller två nya...


I morgon är det tenta, håll tummarna!

Jul -2010

Julen började den 22/12 hos SyStErYsTeR och Fridholm. Vi bakade julgodis och spelade spel tillsammans. Granen blev också klädd... En mysig tradition (?) som jag gärna fortsätter med...













På lillejulsafton var vi på Hallagården och firade jul med mamma, pappa, Matti, Jill, Malin, Fridholm, Melwin, Tuva och Viva. Julmat och jultomte var ett självklart inslag!































På julafton var vi både på Ekbacken och Hallagården. Därimellan hann jag med att fira julafton hos kusin i Kågeröd för att sedan avsluta julafton på Ekbacken hos Anders och hans familj.

Det var en mysig jul! Tack för alla fina julklappar!

RSS 2.0