Mors dag!

Grattis mamma på din dag!

Helgen har spenderats i skolan å hemma. Lördagskvällen blev mors dag på Ekbacken. Sov länge i morse å sen Finstorp med busungarna. Ikväll har vi varit i Hovs hallar å ätit gott å firat mamma. TUSEN TACK!



Melwin å jag é havets konungar!




Malin å Melwin skulle lura oss andra, gick sådär ;)




Pappa, mamma å Melwin.




Jill å Mattias på restaurangen.




SyStErYsTeR å Fridholm.




Mycket kärlek på denna biden!




Tack älskling för att du alltid finns där för mig!!!

Vivas födelsedag!

Ett år har gått sedan tredje syskonbarnet kom till världen! GRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN VIVA!
Inne i tentaplugg som man é så skickade jag ett sms till Jill å hälsade att hon skulle "gratta" Melwin för han har tappat sin första tand. Inte en tanke hade jag på Vivas födelsedag. Störigt! För jag har haft det i flera dagar men just idag tänkte jag inte på det! PINSAMT! Hon (å dom andra busfröna) ska få en extra stor kram på söndag! Längtar så!!!

Banken gick inget bra idag, både jag å Anders blev i princip idiotförklarade av en besservisser till bankman! ja, nu får vi förlita oss till hyres. Som tur é vet jag att det finns ett rum på Hallagården, har redan kollat ;)

Nästan en timmes promenad blev det ikväll, skönt. Det behövdes. Mycket tankar å energi som skulle ut. Nu funderra jag stark på att bädda ner mig med en film på datorn å somna till den...




Grattis min lilla tjej!

Bank.

Tentaplugg pågår fortfarande men igår kväll blev det mys på stan med Frida å Madde, ikväll ska jag å Anders till banken å se vad vi é värda å imorron kväll blir det äta ute. Måste ha sina ljuspunkter här i tentamörkret!

Tentaplugg!

Tentaplugg inför två tentor pågår!

Nattjobb.

Nu väntar nattjobb, första natten som inte é bredvidgång...

Dagen har spenderats på golfbanan, vilket resulterade i 2 bräna ben, 2 brända armar å en bränd nacke, SKÖNT! Snygg bonnabränna dessutom!

Under syrenbusken...

När det blåser å tar tag i syrenen så går tankarna lite extra till töserna i "grannbyn", särskilt dessa dagar. Dörren i Bjärred é alltid öppen för er, det ska ni veta!

10 år sedan sist!

Nu é jag på gång igen! Idag har jag fått mitt gröna kort! 36+ heter mitt handikapp å jag é så stolt å nöjd! Nu jä*lar ska här spelar golf!!!
Anders har kommit hem från semestern, skönt! Han har varit på sin första golflektion idag så han kommer snart oxå ha sitt gröna i handen! =)

Nu ska jag ner å ta hand om tvätten å sen ska det förhoppningsvis bli en runda monopol...

Underbar helg igen...

Spex å träffa gamla vänner i fredags, UNDERBART!

Melwins fotboll, utförsäljning på Puma, grille på Hallagården i lördags, UNDERBART!

Ven i dag men hela familjen (ngn speciell fattades, men inget att göra...), UNDERBART!

Nu ska jag sticka lite på Hellas halsduk sen ska jag sova å får bort magonten!


Dagen.

Vaccinering fixad utan anmärkning.
Lägenheten nystädad.
Tvättkorgen é tom.
Sommarjobb fixat.
Lägenhetsvisning fixad.
Löpning, ca 3 km, 20 min.

Nu återstår bara dusch å sen bingen! Imorron börjar ny kurs!

Långhelg!

Tack för en mysig långhelg!

Började med Valborg i stadsparken med kompisar, grille å kollade bål på kvällen! En skön å trevlig valborg i goda vänners lag!

1:a maj firades med sovmorgon å fika med kusiner å avslutades med golfrunda med Malin, Fridholm å Anders å sen grille på Ekbacken. Gick hyfsat på golfen, bara träning gäller så det é bara till att köra hårt. Anders e´riktigt duktig så han kommer sänka sitt hcp väldigt fort, men jag har gett mig f*n på att jag inte ska bli irriterad på det! =)

På lördagen putsades det fönster för fulla muggar på Ekbacken, blev ganska bra det med =) Tog tjänstledigt å kollade på fotboll i Ekeby å sen avslutades den dagen med grillning på Hallagården å jag somnade i en solstol... Snacka om sliten...

Igår var jag så rastlös så att hälften kunde varit nog, men jag å Anders fixade hans gamla rum till gäster som Agnetha ska ha å sen tränade jag lite golf med brodern min, en mysig stund med många tips å råd, TACK!

Idag ska det tas vaccin, jag håller på å tvätta, borde städa å träna å ikväll blir det kötbulle"bakande"... Borde kolla upp sommarjobbet oxå...

RSS 2.0