Då var det gjort...

image16
jaha, sista föreställningen färdig, eller sista för i vår. jag längtar redan lite till hösten då det e´dags igen =), 20 september! (tror jag)
jag vill tacka alla som har kommit å titta på oss, TACK! har varit jätteroligt att ha er i publiken, ni har varit grymma!
i lördags satt Maja å Lina i publiken, extra kul. detta ska vi försöka göra till en tradition, 2 år på rad iaf =) å tusen tack för avinfaraffen å alla fina blommor! lägenheten ler som aldrig förr, dessutom nystädad av min...

nu é det jobbedags, har börjat sommarjobbet nu, nu é jobbfronten lugn fram till 3 augusti, *pust*. det ska bli kul att jobba nere i stan, testa sig själv lite grann känns det som. jag kan nämligen inte gå till grannen å kolla vad jag ska göra  med Asta, 93 ;)

Himlen har fått tillbaka en ängel...

ny föreställning ikväll =)

då var det dags för en ny föreställning ikväll... idag é jag faktikst nervös, har inte varit det innan. idag kommer det ett helt gäng å kollar på mig, ska bli riktigt kul.

igår var det äntligen dags, fika med Lina, Sara å LI, riktigt trevligt... satt nete på ett fik vid nissan isäkert två timmar! sen på kvällen så grillade jag å Anders å var på bio, vi tittade på den sena bion å jag höll migvaken HELA tiden! ja, jag é fortfaraned i chocktillstånd!!!

nähä, en promenad nu å sen dags för lunch på stan med skådisarna! kan man käka gratis någonstans, hade uppskattats...

ikväll gäller det, igen!

13/5

image15
Grattis på födelsedagen Lina!

Hur länge ska det ta att skriva en recension å sätta in i tidningen? Jag börjar bli riktigt nyfiken av vad Hallandsposten har att skriva om oss å vad dom tyckte om premiären?

Idag  é det solsken igen, helt underbart! Blir det som planerat idag så blir det en promenad på galgberget å sen lite pyssel å jobb ikväll =)

Livet é bra orättvist!!!


premiär =)

genrep å hes men premiär å kortison så gick det ju faktiskt ganska bra =)
gick till farbror doktorn å bad om kortison i går förmiddags å vilken mirakelkur det va, nästan 100% röst...
gud vilken kväll igår, sicket ös! sicket gäng vi é å vilken publik vi hade! helt underbart! premiär å sen galamiddag som avslutades med lite dans i spex-lokalen till 4-halv 5 i morse, riktigt lyckat! jag är nog fortfarande "hög" från gårdagen! jag vill tacka min bror å has fru för dom kom å titta på mig =)

idag har varit en helt underbar dag, strålande sol å den har tillbringats med vänner, först lunch (frukost) på Harrys å sen glass på Riccardos utanför stan, sicket smultronställe =) sen lite cruise med Johnnys jeep så var dagen fulländad =) 

Konstigt vad man kan förändras genom stora projekt...


genrep å förkylning...

genrep i kväll med en dundrade förkylning... ja det gick ju som det gick...
alltid annars när jag får förkylningar så sätter det sig i princip aldrig på halsen men vad gör det denna gången, givetvis sätter det sig på halsen... jag kan knappt prata å än mindre sjunga... ja, vi får helt enkelt se hur det går i morron på premiären...
jag hoppas att min kära doktor kan ge mig ngn dundermedicin å att dom överhuvudtaget har ngn td till mig =)
nähä, nu é det dags för bingen...

Hastings tio66, bästa spexet ever??? ;)

valborg...

jaha, valborg firades först med att sjunga lite i norre katts park å sen hem å ha picknick på vrdagsrumsgolvet, mycket mysigt!

nu é det inte lång tid till premiär, hade vårt första genomdrag på allting i tisdags å det kändes faktikst oki. ikväll é det dags igen å ikväll med lite publik, é faktikst lite nervös.
 det ska bli så himla kul nästa fredag när det é prmiärdag, tiden har gått så fort! helt sjukt! ojojoj, vad jag kommer vara nervös å uppspelt, jag tror inte man kommer kunna prata så mycket med mig.. tur att jag ska dela loge med min fransman å dricka lite punsch, eller hur? ;)

nähä, nu ska jag nog pyssla lite kort tror jag....

RSS 2.0