Stickning...

var hos mormor i måndag å tog över en stickning hon hade börjat med å nu é jag fast... var inne i garnaffär igår å köpte så nu håller jag på med en halsduk, kanske till mig själv, vem vet =)
men det dumma med det här e´ju att jag suttit hela förmiddagen å inte fått städat eller satt upp advetsljusstakar... så nu måste jag ta tag i mig själv...
ikväll ska adventspyntet vara uppe!!!

Vill få ett glatt telefonsamtal eller sms nu! =)

Fotografering...

Fick erbjudnade av Janeth å följa med å fotas i studio i Malmö... TACK!








Snö!

Idag har det snöat så vi gick och sa god jul till varandra på praktikplatsen, mest för att det inte brukar snöa på julafton så vi passade på idag lite grann =) har varit en bra dag på praktiken, känns riktigt bra, har jag tur kanske jag kan få jobba lite extra därs en, men har inte ritkigt vågat fråga ännu. ska jobba hela helgen, i morron 7-21 å på söndag 8-14, ska bli intressant, hoppas jag hinner baka en kaka eller ngt i morron =)

ikväll bär det av till Ekeby å Janeths pysselkväll, ska bli väldigt mysigt! jag ska snart gå å duscha av mig å göra mig lite fin så ska jag sen sticka till centalen ta tåget, möta Malin i Vallåkra å sen ska vi till scraproom =)

Hoppas hoppas hoppas!

Idag...

Idag ska jag åka till Elin å sjunga å spela piano, ska bli väldigt kul å mysigt!!!

Det blev renbäddat å städat i går =) *wehoo*  Vill man så går det...

JAG VILL HITTA EN BOSTAD! Men anatagligen har min tur med lägenheter tagit slut, har ju haft en himla tur med de tre jag bott i nu så...

Imorgon ska jag på praktik igen =)

Dagen än så länge...

1. Diskat - check
2. Redbäddat - halvt check (inget rent lakan ännu)
3. Tränat - check
4. Tvättat - halvt check (pågår)
5. Städat - inte check (ÄNNU)


Vilken trevlig helg =)


Prussiluskan på sittning...


Det é Skromberga-gänget som kommer här!!!


Festfixarna!


Alla var vi lite trötta på söndagen...

Tack alla för en trevlig helg!
Började med vaccination i fredags som jag klarade galant! på eftermiddagen var det dags att skriva tenta vilket jag nog inte klarade så galant, men det värsta som kan hända é en omtenta...

På kvällen var det dags för sittning i AF med tema seriefigur, Prussiliskan dög upp å många andra med henne.
Lördagen tillbringades i Kågeröd, fest på kvällen på Brahevallen. Min bror å Fridholm har fyllt 30. Mycket trevlig tillställning, god mat, god dricka, trevlig musik å trevligt sällskap, kan ju inte misslyckas!!!

Söndagen var ganska seg, men ett besök av Matti & co så piggnade man till lite. Helgen avslutades med ett härligt bubbelbad på Ekbacken! UNDERBART!

Igår eller ja, snarare i dag började jag min praktik. kommer nog bli tre bra veckor, känns bra.

Hoppet é det sista som överger en...!

Två av tre avklarade...

Andra vaccinationen över! å till denna gången hade jag med mig musik som jag lyssnade på, det é ett hett tips! gick ut därifrån utan en tår som fallit eller andra "fjanterier". vilket annars é vanligt med Maria + sprutor! Måste skryta lite å säga att jag é himla stolt över mig själv!

Snart bär det av till tenta men innan dess hoppas jag att jag ska hitta en prussiluskan-outfit! eller egentligen en klänning eller kjol, halva outfiten fick jag låna igår av kusinen, PERFEKT!

nähä, nu ska jag läsa igenom mina anteckningar en sista gång sen får det bära eller brista!

Ibland lyckas man =)

Pluggdag!

IDAG MÅSTE JAG PLUGGA!!!

500 med Janeth!

Tack för en supertrevlig kväll Janeth! sitter nu helt upprymd över killarna från "hipp-hipp" å deras föreställning 500! detta var precis vad jag behövde i mitt tantapluggande, en hel kväll utan att tänka på tentan!
Jag hoppas att bilder kommer upp på www.elestorp.blogspot.com . En mycket fin och bra blogg med söta tjejer =)

Imorron hoppas jag att jag kommer lära mig en hel del nytt!

God natt!

Somliga har det bra!

Ett år går så fort...

Idag är det ett år sedan farfar dog.
Det känns skönt att veta att han har det bättre där han é nu än han hade sista tiden på jorden...

Omotiverad!


En fin höstbild till från Mariefred! Sen att jag ser ut som en liten köttbulle kan jag bjuda på =)

Varför é man oftast så omotiverad till att plugga. Jag blir bara rastlös av att bara vara hemma å ha "egna studier" å nu börjar jag dessutom känna lite stress inför tentan på fredag! att jag inte pluggat ordentligt å allt det där ni vet!!!

jag har kommit på det högsta vuxenpoänget; att veta hur mycket pasta man behöver koka! så svårt, att en bagatell ska vara så svårt! MEN jag lyckades igår =)

nähä, nu ska jag sätta igång lite musik å sätta mig å plugga lite till. får kanske bli biblioteket i eftermiddag!?...

Ibland längtar man tillbaka!

Ny pluggvecka.

I helgen har det hänt grejor! Kan det göra ngt annan med två busfrö som Melwin å Tuva? Började i fredags med att jag hämtade dom på stationen lite över 8, sen bar det iväg till Funhouse i Malmö. Efter det åkte jag å Tuva hem till Hallagården å Melwin å farfar åkte på maskinvisning. Lite bad å mys på kvällen å vips var det lördag. Började med hockeyskola med Melwin å sen gympa med Tuva. Kalas hos Sofie på kvällen å sen lämnade faster över till farmor å farfar... tack för i helgen kära ungar!

Igår var det lite pluggdag å på eftermiddag blev det även ett styrketräningspass... De pass som é skönast efteråt é de pass som man egentligen inte vill till, typ igår.

Idag blir det åter lite pluggdag, fredag å tenta närmar sig med stormsteg! Men till lunch kommer nästkusin Elin ner å det ska bli himla roligt å höra vad hon har haft för sig mer exakt i Turkiet =)
Å ikväll blir det väl som vanligt på måndagskvällar, veckohandling...

Två utklädningar i helgen, HJÄLP! på fredag é det sittning med seriefigurstema å på lördag brors 30-årsfest där jag har tema, mitt favoritlag! HJÄLP!!!

Ny vecka, nya tag!


I morgon...


En fin höstbild från Mariefred!

I morgon kommer busfröna Melwin å Tuva hit! ska bli vädligt myisgt. Blir det fint väder fixar vi picknik å åker till SKånes djurpark, blir det mer höstruskigt blir det ngt lekhus! ska hämta dom redan kl 8 på morgon, så jag tippar på en trött faster i morron kväll ;)

idag har det blivit lite skola å sen en promenad i Skrylle å lgh-visning med Danne. mycket mysig lägenhet, särskilt trappan =) Får se vad Suzanne säger om den.... jag önskar all lycka i letandet!

nu sitter jag å väntar på att Anders ska komma hem. Han å Suzanne har varit på ngt jippo med hennes jobb, oxå därav att jag var med på visningen...
Nähä, nu väntar nog snart sängen om faster Maria ska orka ngt i morron...

Just det, mina nya glasögon har kommit, ska gå å hämta dom i morron *wehoo*

I kväll.

Hunnit med både å städa å styrketräna ikväll, ibland så chockas man själv!

Jag é en liten undulat...



Jacko å Nelly på deras nya bur.



Nelly, en aning förvirrad då hon inte har koll på var Jacko är ngnstans...



Nelly har fått en favoritplats, uppe bland gardinerna.



Efter en liten krasch så hittade Nelly även till våra blommor.

VI har alltså fått en liten undulat till. Hon har bott hos oss ni i 1½ vecka, himla mysigt med en fågel till, och det verkar som hon å Jacko kommer riktigt bra överens =)
Nu på morgonen har hon varit ute på sin andra flygtur i lägenheten, vilket gick mycket bättre än första gången. Då var det smått kaotiskt....

Idag é det skola som gäller vid 12 till 16.30, riktigt dålig tid, men det é väl vara till att bita ihop... Får se om det blir städat här idag, hoppas på det, behövs verkligen...

Vill ha mina nya glasögon nu!



tack för i helgen...

I fredags åkte jag å Anders upp till MAriefred där Johnny har bestämmt att bosätta sig. en liten mysig by å Johnny hade fått en väldigt fin lägenhet. Helgen bestod mest i att slappa, kolla runt lite, döda varandra (x-boxspel) å en tur till Gripsholms slott... det häftigaste var teatern inne i slottet, MAGNIFIKT!!!

idag skulle jag ha pluggat massor å städat lite var min tanke. istället har jag pluggat lite, plockat undan en del, hoppats på ett mirakel med lägenhet å kollat på "den ofrivillige golfaren"...

verkade som en väldigt mysig lägenhet på blocket men med det faktum att det é minst 2.5 km till närmsta busshållsplats gör det lite svårare! vill ut från stan men får väl inse att det inte é möjligt förrän jag börjat jobba å tjäna multum pengar som sjuksköterska så jag kan köpa en bil! VILL VILL VILL!!!

nähä, får väl plugga en aning till, men det é konstogt, jag hamnar oftast framför denna burken!

 

RSS 2.0