24/2

Dagen har varit oki, vet inte vad det är med mitt humör, beslutsångest som ingen annan menmen. Man tar väl ett beslut av någon anledning kan jag tänka mig. Dagens beslut skulle fattas om träningens icke vara eller vara. Det blev icke vara, tyvärr men här hemma blev det städat iaf och det behövs ju det med. Helt utan träning har jag inte blivit idag ändå. Promenad till och från skolan. Riktigt skönt faktikst.

I morgon blir det också skola, sen jobb, på 85:an. Det är kul att jobba litegrann ibland. Nu denna veckan blir det i morgon och på söndag. Skolan i första hand men jag känner att nu när jag bett om jobb så kan jag inte t acka nej nu direkt i början.

På fredag kommer lilla loppan hit, ska bli så mysigt! LÄNGTAR!


Tänker på Jill och hennes familj just nu, kämpa på och var så starka som ni orkar. Tänker på er!

Ett år av saknad.

"En ängel flög förbi, mot himmeln så fri. Men hon lämnade sitt leende på vår jord."

Ett år idag sen mormor dog, helt otroligt vad tiden går fort. Går fortfarande dagar då jag tänker att jag ska ringa henne en signal eller köra inom... Jag vet att hon har det bra där hon är nu men saknad det är hon ändå.            

Vi kusiner har träffats idag och lagt blommor i minneslunden och sen hem till mamma som lagat mat till oss. Tack för all hjälp mamma!


Puls på 300.

Tusen tack för jättemysig kväll igår hos världens pyssligaste 30-åring! Nästa gång blir det i Lund, eller vad sägs om det?

Nu har jag kanske inte ett puls på 300 men om ngn timme kommer jag ha det. Mitt första arbetspass själv på ett sjukhus, ojojoj. Bara att hålla tummarna att personalen har förståelse för lilla mig och att jag inte kan allt... Håll tummarna!

Nu, sticka på Melwins vantar. Tuva fick sina igår och blev jätteglad (tror jag iaf =) ). Melwin ville också ha ett par och jag tackar ju inte nej till det... Älskade ungar!

Tillbaka till somatiken

Psykiatripraktiken är avslutad, hade sista dagen idag. Känns ganska bra om jag ska vara ärlig. Som jag sagt innan, har varit 5 intressanta veckor men jag tor inte jag kommer välja att jobba inom psykiatrin.

I morgon är det tillbaka till somatiken, ska gå bredvid på 85:an för att sen jobba på 86:an på söndag. Ska bli jättekul i morgon och jag kommer vara jättenervös på söndag. Men det som inte dödar det härdar ju!

Nähä, nu ska väskan packas inför i morgon och sen får vi se om Anja åker slalom ikväll eller hur det blir.

Då så!

Jobb på Hospice i sommar, ser fram emot ett trevligt sommarjobb, ett givande sådant dessutom! Men först bredvidgång på fredag på 85:an och sen jobb på 86:an på söndag. Kan ju bli en historia för sig men jag hoppas jag överlever, lär jag ju märka. Ska iaf bli roligt att komma tillbaka till somatiken. Visst, min praktik nu är intressant men jag tror inte jag kommer jobba inom psykiatrin som nyutexaminerad...
Två dagar kvar på St: Lars, tiden går så fort.

Ska bli roligt att se om Anders märker mina små förändrigar här hemma...

Tack Anna!

Tack ännu en gång Anna att du fick mig att byta bana från lärare till sjuksköterska. Jag trivs så bra och jag bara längtar till dess jag har min brosch och ett jobb att gå till varje dag, som jag trivs med!

Ser ut som att det blir sommarjobb på Hospice, blir bra tror jag. Jag och chefen ska höras efter helgen, till dess ska jag komma på vad jag är värd i lön och vilka veckor jag vill jobba och hur många procent jag vill jobba. Vad jag är värd i lön! Hur lätt är det? Får se hur det yttrar sig nästa vecka.






Jag och söta Anna, min extrasyster!

Bra start på dagen.

Måste hålla med min goda vän Hella; morgonpromenad är en underbar start på dagen! Imorse var jag ute ca 30 min och det räcker, man blir pigg och strukturerad resten av dagen, eller iaf jag blir det. Fint väder, mycket snö och solsken gör ju inte det hela sämre.

Ikväll blir det praktik för att sedan vara ledig fyra dagar, ska bli riktigt skönt!

Men nu, snygga till mig lite, laga färdigt min mat till ikväll och kanske börja sticka på Tuvas andra vante...


Agneta; något speciellt recept blir svårt på såsen men;

Blanda;
Creme fraiche (jag brukar ha i lite fil också)
Citronsaft (ca en halv citron)
Vitlök (pressa antal klyftor efter tycke och smak)
Peppar
Salt

LYCKA TILL!!!


Välkommen

Välkommen till söder Johnny! Ska bli gött att ha dig lite närmre oss och såklart gratulerar jag dig till ditt nya jobb!


Praktik dagarna i ända, kanske inte ska jobba inom psyk när jag är färdig men en helt oki praktik ändå. Bättre än vad jag trodde efter en dag. Nu har halva tiden snart gått och i morgon ska jag vara på akuten, ska bli intressant!

Helgen var lung, lördagen spenderades på praktiken och på kvällen var vi bjuda till Hella och Niklas. TUSEN TACK för god mat och trevliga spel. Visst är det sant; tiden går fort när man har roligt, 02.45 låg vi nerbäddade och det blev en sovmorgon i söndags.

Idag har jag varit på spinnig med Hella, gött jobbat! Jag gav järnet och visst är man nöjd efteråt då! Tack Hella för att vi puschar varandra att gå och träna!

Med tanke på vädret är jag väldigt tacksam att jag inte har ngt jag måste gå ut till ikväll, shit vad det snöar, igen! Jag blev lite förvirrad häromdagen. Massa snö på marken och vårfåglar som kvittrade. Ja, oki, jag vet inte om det var speciellt vårfåglar men kvittrade fint, det gjorde dom. Så då kändes det som vår och vinter samtidigt...
Men inte lönt att längta till våren ännu, var männsika vet att inte den kommer förrän i mars-april och fram till dess kan snön lika bra ligga kvar och lysa upp vår tillvaro.


Blommor gör mig glad!  - därför har jag köpt några tulpaner, och den fina orkidéen har jag "fått" av mamma.


 






Nu får jag nog se till att iaf ha en idé till mitt lilla arbete!

 

 







 


RSS 2.0